Reklama

Reklama

Grizzly Man

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek zpracovává příběh experta na medvědy Timothyho Treadwella, který se pravidelně vydával na Aljašku, aby studoval medvědy grizzly a žil s nimi. Dokázal se tomuto ohroženému druhu přiblížit jako nikdo před ním. Jeho vášeň se mu však stala osudnou... Společně se svou přítelkyní Amie se v roce 2003 stali prvními známými oběťmi útoku grizzlyho na člověka a svoji vášeň zaplatili životem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

freelex

freelex (hodnocení, recenze)

Údajná audionahrávka osudného dne je zveřejněna na YouTube. Jestli se jedná o autentickou pásku nebo je to podvrh, to posuďte sami.

 (hodnocení, recenze)

Může mi někdo prosím vysvětlit, jak nebo čím ty mědvědy chránil???

Uživatel xxmartinxx smazal svůj příspěvek.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Asi je důležité oddělit hodnocení dokumentu od hodnocení dokumentovaného....

ozzman111

ozzman111 (hodnocení, recenze)

Tak pán Treadwell by sa mal vyučovať na škole pre budúcich psychológov, či psychiatrov. Toľko komplexov a fóbií zo svojho života a seba samého som už dávno nevidel. Film o psychicky narušenom človeku, ktorého zje medveď. Takúto realitu nenatočí ani Lynch. Režisér a hlavný predstaviteľ sú uplnými amatérmi, čo sa týka života v divokej prírode, života so zvieratami. Fakt nechápem ako niekto može tento film ohodnotiť najvyššími známkami.
Čistá šialenosť, ktorej chýba zdravý rozum.

6adrian6

6adrian6 (hodnocení, recenze)

Velmi vynikajuci dokument so smutnym koncom.Aj ked v niektorich momentoch bol Timothy Treadwell ako psychicky naruseny clovek ale to nevadi.Ale robil to co ho bavi,zil pre to co ho bavi a co obdivuje.A tymto si splnil aj svoj najvacsi sen-zit s medvedmi.Ale ako uz bolo povedane V PRIRODE EXISTUJU HRANICE.

predators

predators (hodnocení, recenze)

Od tohoto filmu jsem čekal poněkud víc, než jen pár záběrů z přírody a hromadu "okecávání" toho, co se přihodilo Timothymu, který "celkem dost" riskoval. Raději bych uvítal, kdyby film obsahoval více Timothyho záběrů, těch pár, co film obsahuje, jsou jediným kladem tohoto snímku, takže za tyto dostává body.

 (hodnocení, recenze)

chcem len povedat ze je to uzastny film....uz len to ze sa k tym medvedom dostal tak blizko....to sa myslim este nikomu nepodarilo a aj ked tak skoncili aj v ich zaludku(sice to aj Timothy)je uzastne predstavit si ze ujdeme s tejto civilizacie proste sa naplno oddame prirode a nechame vsetko plynut...bolo zvlastne ze to dievca Amy ze neodisla aj ked sa bala medvedov....tento fim ma zasiahol...vkuse este aj teraz rozmyslam nad tym....aj ked mi tam ta nahravka chyba...asi preto lebo keby som to pocula vedela by som aka moze byt smrt strasna...proste si to sete neuvedomujem....Tiymothy bol obdivuhodny clovek.....naplno sa zzil s prirodou...najviac ma mrzi ze vtedy ked zomrel tam uz vlastne nemal byt a to je smutne...odporucam pozriet!!!

Alan

Alan (hodnocení, recenze)

Tak nevím ..... neviděl jsem něco jinýho, než ti všichni 80%avíc ? ....... To, že byl Treadwell magor je snad jasný. Jeho "ochrana" madvědů je stejná, jako kdyby někdo lezl do sklepa plnýho hadů (černých mamb :) s tím, že je bude ochraňovat ..... A zpracování tohohle dokumentu o bláznovi taky moc filmařskýho kumštu neukázalo. Tak za co prosímvás ty hvězdičky ??!! ... Za medvídky ? Za lištičky ? Za čmeláka ? .......

cineman

cineman (hodnocení, recenze)

Tento film, dokument či co, dokazuje jediné. A to, že kameru může chytit do svých rukou kdokoli a točit, co se mu zlíbí. Ono se to nakonec určitě nějaké hrstky lidí dotkne, tak proč to nezkusit a nepotrápit zbylých 97% netušících. Dejte nadšenci hromadu filmového amatérského materiálu k sestříhání, nechte ho týden na samotce bez jídla a vznikne Grizzly Man. Im sorry Werner Herzog.

Reklama

Reklama