Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který měl u mě klesající tendence zájmu, ale přesto jsem se vydržel dívat až do konce. Já filmy o mimozemšťanech zrovna dvakrát nemusím, takže už dopředu jsem cítil jakési opovržení nad tímhle snímkem, ale ve finální fázy jsem byl docela překvapený. Škoda jen, že tvůrci nedali tomu tvorovi víc prostoru. Scénka se střevy byla luxusní. ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Uneseni z tohoto filmu nejspíš nebudete, ale nudit se taky nemusíte. Nejspíš bude záležet na tom, jak vám tenhle film sedne. Příběh pojednává o partě vidláků, kteří se vrací do lesa blízko farmy, kde se jim před časem dostalo setkání třetího druhu. Tohle setkání a následné experimenty nepřežil jeden z nich a tak se po dlouhé době podaří lapit aliena s úmyslem vykonat vendetu. Jenže mimozemšťan má pár es v rukávu (manipulace mysli, jed) a nedá se jen tak lacino. Zbytek filmu se tak točí okolo toho, zda-li emzáka popravit a přivolat tak na sebe jeho kolegy nebo ho pustit a na všechno zapomenout. Nejhloupější na filmu je to, že to vlastně nedává vůbec žádný smysl a neustále jsem se musel sám sebe ptát, proč? Na druhou stranu i přes nízký rozpočet uvidíte celkem povedené masky a mimozemšťana si prohlídnete i mimo rychlé střihy. Lepší dvě. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Film má síce zopár hluchých miest, ale ajtak má slušnú mysteriózno-horrorovú atmosféru, ktorá mi miestami pripomínala X-files a príjemne mrazila. Zvlášť oceňujem, že sa film vyhol akémusi "intru" a od prvej minúty šiel priamo na vec. Vo vzduchu je neustále cítiť akési tajomno, ktoré správne dráždi fantáziu a dáva priestor na rôzne konšpiračné úvahy. Veľmi príjemné prekvapenie. 70 % ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, nevyhovujúci spád, nesympatickí hrdinovia a tématika mimozemšťanov, ktorú ja nemusím, sama neviem, prečo som sa na to začala pozerať, ale čo už, raz som pozerala, tak už nejaký pocit mať musím. Aj keď sama neviem nájsť nejaký rozumný argument, prečo to bolo pozerateľné, ale menej ako dve hviezdičky nedám. Jednoducho nemôžem, sama neviem prečo. Snáď preto, že to až tak nenudilo, alebo som mala prívetivú náladu, keď som to pozerala? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Režisér Blair Witch už holt v dalších svých filmech není Blair Witch. Spíš dokazuje, že je režisérem jednoho filmu a tak už to asi i zůstane Škoda ten námět tady vypadal slušně, ale nakonec se z toho vyklubal takovej podivnej film. Občas trochu trash, ale fakt jenom občas. No aspoň, že to skončí dřív než divák začne zívat nudou.40% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)
  • Když Wyatt (Adam Kaufman) říká svým přátelům, aby mimozemšťana vrátili na farmu a Cody (Paul McCarthy-Boyington) se začíná zlobit, na Wyattově bílém tílku je vidět červená tečka z kamery. (Lajty)
  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)

Reklama

Reklama