Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto filmu skýtá citlivému divákovi takřka existenciální zážitek - po celou dobu mu totiž pomáhá uvědomovat nenávratně promrhávané minuty jeho života. Už od prvních záběrů, od prvního okamžiku, kdy před kamerou proběhne komparzista v zeleném gumovém oblečku, musí být každému jasné, že šlápl do nejsprostšího céčkového horroru. Nechci ztrácet další čas popisováním této tragédie. Ani nevím, proč jsem se na to koukal - snad jsem jen nemohl uvěřit, že by režisér Blair Witch mohl natočit takto zpackaný brak. inu, podařilo se. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Režisér Blair Witch už holt v dalších svých filmech není Blair Witch. Spíš dokazuje, že je režisérem jednoho filmu a tak už to asi i zůstane Škoda ten námět tady vypadal slušně, ale nakonec se z toho vyklubal takovej podivnej film. Občas trochu trash, ale fakt jenom občas. No aspoň, že to skončí dřív než divák začne zívat nudou.40% ()

Reklama

Deftie 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, nevyhovujúci spád, nesympatickí hrdinovia a tématika mimozemšťanov, ktorú ja nemusím, sama neviem, prečo som sa na to začala pozerať, ale čo už, raz som pozerala, tak už nejaký pocit mať musím. Aj keď sama neviem nájsť nejaký rozumný argument, prečo to bolo pozerateľné, ale menej ako dve hviezdičky nedám. Jednoducho nemôžem, sama neviem prečo. Snáď preto, že to až tak nenudilo, alebo som mala prívetivú náladu, keď som to pozerala? ()

MindTuber 

všechny recenze uživatele

Uneseni z tohoto filmu nejspíš nebudete, ale nudit se taky nemusíte. Nejspíš bude záležet na tom, jak vám tenhle film sedne. Příběh pojednává o partě vidláků, kteří se vrací do lesa blízko farmy, kde se jim před časem dostalo setkání třetího druhu. Tohle setkání a následné experimenty nepřežil jeden z nich a tak se po dlouhé době podaří lapit aliena s úmyslem vykonat vendetu. Jenže mimozemšťan má pár es v rukávu (manipulace mysli, jed) a nedá se jen tak lacino. Zbytek filmu se tak točí okolo toho, zda-li emzáka popravit a přivolat tak na sebe jeho kolegy nebo ho pustit a na všechno zapomenout. Nejhloupější na filmu je to, že to vlastně nedává vůbec žádný smysl a neustále jsem se musel sám sebe ptát, proč? Na druhou stranu i přes nízký rozpočet uvidíte celkem povedené masky a mimozemšťana si prohlídnete i mimo rychlé střihy. Lepší dvě. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo takové ty parodie na filmy, na které se dívají postavy ve filmech, akorát tady se to asi mělo brát vážně. Hvězdu za toho sympatického ekstraterestrijálního hnusáka v hlavní roli. Narazit na badatelských toulkách vesmírem zrovna na takovéhle idioty, tak chci lidstvo vyvraždit taky. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)
  • Když Wyatt (Adam Kaufman) říká svým přátelům, aby mimozemšťana vrátili na farmu a Cody (Paul McCarthy-Boyington) se začíná zlobit, na Wyattově bílém tílku je vidět červená tečka z kamery. (Lajty)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako hororová komédia s názvom "Probed". (Nekrofil)

Reklama

Reklama