Reklama

Reklama

Uneseni

Trailer

Obsahy(1)

Od režiséra filmu Záhada Blair Witch přichází tento šokující příběh čtyř mužů odhodlaných k pomstě proti krutému vetřelci z vesmíru, který věznil a zabil jejich kamaráda. Kdo ale skončí jako vítěz v této hře na život a na smrt? Připravte se na neúprosně traumatickou cestu, která vás nechá zneklidněné… vyděšené… změněné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Matros 

všechny recenze uživatele

Nechápu kde je to opěvované napětí a atmosféra, ale dobrá tedy. Jako plus bych uvedl celkem slušné herecké výkony, na kterých to asi celé stálo. Dále počáteční lov v lese mi utkvěl v paměti jako celkem dobře odvedený. No a pomalu přecházím k mínusům. Takže nízký rozpočet působí jak pěst na oko, demence některých postav a emzák, který mi připadal spíše jako nějaký hyperaktivní skřet.... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo takové ty parodie na filmy, na které se dívají postavy ve filmech, akorát tady se to asi mělo brát vážně. Hvězdu za toho sympatického ekstraterestrijálního hnusáka v hlavní roli. Narazit na badatelských toulkách vesmírem zrovna na takovéhle idioty, tak chci lidstvo vyvraždit taky. ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřitelné, že tenhle dementní paskvil má na svědomí režisér Blair Witche.Nedávno vyšel od Sáncheze nový horor Exists, který byl celkem snesitelný, tak jsem si řekl, že si konečně doplním znalosti od tvůrců jednoho z nejlegendárnějších hororů světové kinematografie a seženu všechny jejich samostatná dílka.Bohužel jako po prvním jsem šahnul po téhle laciné vykrádáčce Pavučiny Snů natočené někde v jednom skladišti za roční rozpočet fotbalového klubu FK Horní Holetín, s polodementníma dialogama a plejádou příšerných herců.Hlavní hrdinas je podělaný posránek, kterému máte co minutu chuť zabořit brokovnici do prdele a vysondovat ho jako nikdy.Mimozemšťan vypadal jako gumová hračka, která se prodává za dolar padesát o Halloweenu dětem.Přesně takhle by vypadal Predátor, kdyby se nenarodil Stan Winston, problém je, že tohle je kurva film z roku 2006 a vypadá to jako by to natáčeli kolem roku 1976.Příšerná, iritující debilita, kterou jsme protlemili a prozívali.Když se na konci objevila ta papírová vesmírná loď, už jsem rezignovaně funěl do polštáře.Teď vehementně přemýšlím, jestli má vůbec cenu dál sledovat tvorbu dvou pánů, kteří měli evidentně dřív jen notnou dávku kurevského štěstí.Třeba Myrickova tvorba neude takový poloamatérský brak.15%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který měl u mě klesající tendence zájmu, ale přesto jsem se vydržel dívat až do konce. Já filmy o mimozemšťanech zrovna dvakrát nemusím, takže už dopředu jsem cítil jakési opovržení nad tímhle snímkem, ale ve finální fázy jsem byl docela překvapený. Škoda jen, že tvůrci nedali tomu tvorovi víc prostoru. Scénka se střevy byla luxusní. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Až tady jsem zjistil, že tohle béčko béčkovaté je od tvůrců Blair Witch. Je pravda, že atmosféru krájet, to oni uměli, už v době kdy si hráli v lese s kamínky a klacíky. Ale mezi mystickým hororem a sci-fi hororem je trochu rozdíl. A tak když na natočení druhého, máte stejný rozpočet jako na natočení prvního, se vám může stát, že až se v něm objeví zelený mužík, tak místo úleku přijde salva smíchu. Ale což, i tohle dělá béčko béčkem, chvíle napětí zničehonic přecházejí ve chvíle uvolněného veselí, kdy se legrační emzák snaží přesvědčit hlavní hrdiny, jaký je drsňák. Diváka o tom asi nepřesvědčí, ale já Unesené s klidným srdcem doporučím jako povedené relaxační béčko na dlouhý letní večer s notebookem v kukuřičném poli. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • I přes závěrečnou masivní explozi, která srovnala prakticky všechno se zemí, přežila dodávka nedotčená. (Lajty)
  • Když Wyatt (Adam Kaufman) říká svým přátelům, aby mimozemšťana vrátili na farmu a Cody (Paul McCarthy-Boyington) se začíná zlobit, na Wyattově bílém tílku je vidět červená tečka z kamery. (Lajty)
  • Adam Kaufman si zahrál i ve stejnojmenném seriálu Uneseni (od r. 2002). (Terva)

Reklama

Reklama