Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

luka4615 

všechny recenze uživatele

South Park: Imaginationland je neutuchající přehlídkou bláznivého humoru a neuvěřitelných situací, z nichž zcela dominantně vyčnívá Cartmanova cesta kvůli jeho suchým koulím. Už jen tohle by Vám mělo napovědět, jak moc zábavná jízda tento další celovečerní počin je! „Thank you, Your Honor. This isn't a victory for me. This is a victory for the justice system...and my balls.“ ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

Reklama

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Čeho je moc, toho je příliš a to platí pro toto dílko. Vtipy jsou vtipné, třeskutě vtipné až se posléze stávají trapnými, vlezlými a otravnými - viz. Cartman a jeho posedlost koulemi. Pochvalu si zaslouží Kurt R., Michael B., Mel G., Manoj Night S. a lesní vánoční zvířátka, obzvláště méďa :-) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe jsem mel opet co docineni se South Parkem a musim rici, ze tento film slozeny ze tri dilu 11. serie me naprosto odrovnal a je nad slunce jasne, ze Stone a Parker jeste maji timto serialem co vzkazat svetu. Epicka bitva v Imaginationlandu brilantne propojena s Cartmanovou "kulolizaci" dejovou linkou je skutecne vec nevidana. Jasny plny pocet uz jen za gang roztomilych dabelskych znasilnujicich vanocnich zviratek z hlavy Erica Cartmana (koho jineho, ze? :-). P.S.: Jestli nekoho zajima, kde tvurci pravdepodobne vzali napad na "Imagination Song", zjistite to ve tretim dile prvni serie teto geniality - http://www.csfd.cz/film/228548-wonder-showzen/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama