Reklama

Reklama

South Park: Joining the Panderverse

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Cartmanovy hluboce znepokojivé sny předpovídají konec života, který zná a miluje. Dospělí v South Parku také zápasí se svými životními rozhodnutími, protože příchod umělé inteligence obrací jejich život vzhůru nohama. (catnipped)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

legatio 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání, ale na 5* to není. Zase tak moc srandovní to nebylo. Něco tomu chybělo, možná delší stopáž a nějaké epické finále jako mělo Peklo na zemi. Ale snad je tohle začátek velkých změn, které jsou potřeba. Lidi už mají dost toho, co se ve filmech a seriálech děje. A řekl bych, že je škoda, že je to celé zaměřeno jen na Disney. Celý dnešní Hollywood je Panderverse. Každopádně Kathleen Kennedy teď bude o něco slavnější a ne zrovna tak jak by si přála :D ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Za mě docela zklamání a bohužel další důkaz, že i South Park se začíná vyčerpávat. Od pohledu to vypadá naprosto úžasně a taky jsem se těšil, jak tohle téma Parker a Stone zparodují humorem jim vlastním a nikoho nebudou šetřit, jenže výsledek dost ztrácí na tom, že honí moc zajíců a že sice přesně ví, do čeho se chce strefovat, dokonce ví přesně jak a není to úplně blbě vedené, ale většina hlášek je mdlá a málo úderná. Vlastně nejvtipnější, nejfunkčnější a nejtrefnější byl Randyho průchod paralelními světy, který krásně odráží, jak moc je teď tohle téma vyčpělé (zdravím druhého animovaného Spider-Mana, občas jsem to z něj (ale bohužel vážně) cítil taky) a především pak reálie světa etnických leseb, kde jsou geniální detaily (neexistence bělošek, všechny postavy musí mít neustále reprezentativní silné pózy, nucené vtipy na patriarchát, City Woke...), ale mimo to mi zbylé hlášky přišly buď nevtipné, nebo doplatily na přehnané opakování - a to platí obzvlášť ke Kathleen Kennedyové. S názory tvůrců na ni přesně souhlasím, ale celá parodie na ni se upnula na jednu hlášku, která byla docela vtipná napoprvé, ale pak se opakovala pořád dokola a nakonec se mi jen omrzela. Do toho je zde ještě zápletka s nedostatkem opravářů, což skvěle začne, ale jelikož se to muselo propojit s příběhem paralelních světů, tak to celé sice mělo pointu, ale do celku zapadla slabě a i sama o sobě byla nanejvýš ucházející. Popravdě by bylo lepší, kdyby obě zápletky byly dvě samostatné epizody, protože teprve potom by to fungovalo tak, jak by mělo. Takhle je to ale nevyváženě a mrzí mě to, protože Parker a Stone na to jdou stále dobře (byť už nejsou tak bouřliví jako kdysi, ale zase střílí dostatečně do všech stran) a pořád mají co říct, ale gagy jsou prostě znatelně slabší. Ale pořád lepší, než oba díly Streaming Wars. 3* ()

Reklama

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"I AM WORKING ON IT, SHARON!" (...) "Shocking developments in the country today, it appears that nobody knows how to do shit anymore." (...) "Ive told you there's no such thing as Disney executives who replace everyone you love with diverse women who complain about patriarchy." (...) Skvělá ukázka propadu lidí do jejich digitálního i fyzického pohodlí a světů, z instalatérů se stávají nejmocnější lidi, protože nikdo neumí nic spravit. Češi jsou v tomhle ohledu přeci jen trochu zručnější a kreativnější. Totéž se ale nedá říct o dalších zemích. Kathleen Kennedy, která je zodpovědná, za všechen diverse bullshit v rámci Disney produkce je prohozená z alternativní reality. Jak jsem zjistil, tahle satira opět zamíchala diskuzi, protože Kathleen chce pomstu a nařkla tvůrce South Parku z cíleného poškozování jejích frančíz. South Park je v tomhle ohledu pořád skvělý a důležitý v tom, že jeho tvůrci mají tu moc a nemají brzdu absolutně před ničím, což je v současné situaci ještě možná o to důležitější. "...PUT A CHICK IN IT, MAKE IT LAME AND GAY!" ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Tohle mě hodně pobavilo. Recyklace starých námětů s nahrazením zažitých postav za multikulti buchty, multivesmíry, kam se podíváš, a manuální nezručnost současné populace v nedůchodovém věku (jak tady). Převážně těmto trendům je zde nastaveno zrcadlo. Absolutní výbuch smíchu u mě nastal, když si to noví miliardáři chtěli vyříkat v MMA souboji. Našlapaný počin, který se řadí mezi to nejlepší, co může SP nabídnout. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Cely minifilm nakonec vyznel trochu smirneji nez jak jsem jej chapal z uvodnich teaseru, ale neni to samozrejme vubec na skodu. Trey Parker a Matt Stone nastavili zrcadlo Disney a vyjadrili za miliony lidi to, co si vsichni potaji jen mysli - nepusobi to vsak kycovite, kdyz tam jsou hlasky o white male patriarchy nebo rasismu. Subplot s tim, ze nikdo neumi v dnesni dobe makat rukama je taky docela trefnym odrazem doby - nejvic jsem se smal, kdyz si to remeslnici mezi sebou chteli vyrikat pres MMA :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 34:52 můžete na pozadí slyšet hudební parodii z filmu Terminator 2 (1991) a Kathleen Kennedy běží za Cartmanem jako android T-1000. (catnipped)
  • V kanceláři ve Walt Dysney jsou vystaveny předměty, které odkazují na filmovou sérii Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama