Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Čeho je moc, toho je příliš a to platí pro toto dílko. Vtipy jsou vtipné, třeskutě vtipné až se posléze stávají trapnými, vlezlými a otravnými - viz. Cartman a jeho posedlost koulemi. Pochvalu si zaslouží Kurt R., Michael B., Mel G., Manoj Night S. a lesní vánoční zvířátka, obzvláště méďa :-) ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Po delsi dobe jsem mel opet co docineni se South Parkem a musim rici, ze tento film slozeny ze tri dilu 11. serie me naprosto odrovnal a je nad slunce jasne, ze Stone a Parker jeste maji timto serialem co vzkazat svetu. Epicka bitva v Imaginationlandu brilantne propojena s Cartmanovou "kulolizaci" dejovou linkou je skutecne vec nevidana. Jasny plny pocet uz jen za gang roztomilych dabelskych znasilnujicich vanocnich zviratek z hlavy Erica Cartmana (koho jineho, ze? :-). P.S.: Jestli nekoho zajima, kde tvurci pravdepodobne vzali napad na "Imagination Song", zjistite to ve tretim dile prvni serie teto geniality - http://www.csfd.cz/film/228548-wonder-showzen/ ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Pokud shlédnete v rámci 11. serie a nebudete hodnotit jako celovečerák, určitě se pobavíte. Každopádně většině dílů z jedenáctky to nesahá ani po paty. např-Lice Capades, Night of the living homeless, More crap a především Guitar Queer-o. Každopádně cartmanova linie byla luxusní(its not just victory for me but fow whole justice system...and my balls) a roznesení Bayie mě vážně dostalo( a musel jsem souhlasit(: ) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama