Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa nám tá Amanda Bynes zbláznila a namiesto točenia ďalších skvelých komédií svoj čas trávi radšej na psychiatrii. Toto je práve typ filmu, ktorý môžem. Ľahký žáner, veľa zábavy, trošku romantiky, školské prostredie, všetko dokopy dokonale funguje. Teenagereský žáner, ktorý nie je zbytočne presexualizovaný ani fekálny. Amanda so svojimi kukadlami je úplne skvelá a herecky ju dobieha len jej futbalový tréner. ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Nic debilnějšího v kině jen tak nepotkáte. Trapně nevtipné, až se tomu člověk musí smát. Amatérské. Naprosto otřesný výkon hlavní představitelky. Je tu tolik scén, které asi mohli být vtipné, ale končí jejím podivným xichtěním, až je člověku líto že tahle teenagerská pitomost není aspoň o píď lepší. Od začátku do konce jsem byl v nejistotě zda to tvůrci myslí vážně nebo parodují, co se dá. Vzhledem k nekonečnému, přesladkému konci, to asi mysleli vážně. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Trapné až to bolí.. Nejhorší část je na konci, kdy si nikdo nevšimne, že je najednou Sebastian menší o půl hlavy, má mnohem ramenatější postavu a možná díky barvě ve tváři přehlídnou i rysy v obličeji.. Příběhově tisíckrát omletá písnička.. Jediné plus vidím v roli Channinga Tatuma, kdy se tenhle sexy slaďouš opravdu důvěryhodně snaží diváky přesvědčit, že mu to nejde s holkama :-D ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevim ani proč, ale mě se tahle romantická komedie opravdu hodně moc líbila. Vím, že jsme to všechno už někde viděli, ale mě to zde opravdu bavilo a ani na chvilku jsem se nenudil. Amanda Bynes je správně roztomilá, Vinnie Jones má pěknou roličku, no celý to na poměry romantické komedie skvěle funguje ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Pravda, místama jsem se řezal smíchy jako totální idiot, ale i tak se jedná o průměrnou, ošoupanou, americkou komedii pro nenáročnýho diváka. Film se rovněž chlubí, že je inspirován Večerem tříkrálovým (Shakespeare), ale z celé hry si bere maximálně tak jméno hlavní hrdinky a námět, kdy se holka převléká za kluka. Nic víc a nic míň. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)

Reklama

Reklama