Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (375)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obě herečky se nemají příliš v lásce. To ale není nic nového. Co je asi méně známé, tak že proto film režírovali dva režiséři, aby nedocházelo mezi P. Cruz a S. Haeyk k zbytečným hádkám. Ty při natáčení prý byly stále na pořadu dne. Jedna si stěžovala, že druhá má větší výstřih, druhá zase, že je méně vnadně nafilmovaná a že se to musí předělat atd. A zde žádný drsný zákon z roku 1880 na ně neplatil. Inu ženské. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka, při které se nemusí myslet ani přemýšlet o ději, příběhu, hereckých výkonech a podobných "nesmyslech", které se tu buď nevyskytují nebo se dovedně kryjí za sexy hlavní představitelky, na které sice je moc pěkný pohled... ale co z toho mám já, jakožto žena? Nic moc... ale není to film, který by urazil a dobře se u něj odpočívá. ()

Reklama

Ruut

všechny recenze uživatele

Tentokrát nebudu hodnotit. Né že bych považoval Bandidas za film z ranku tak nadčasových a složitých že prostě jeho kvality změřit nejde :-). Jde totiž jen o jedno pánové. Co si budeme povídat. Množství hvezdiček a to jak se budou holky líbit čistě závisí na míře nadrženosti s jakou se na film koukáme. Kromě dekoltů Salmy a Penélope nevím co bych mel hodnotit. ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

I v kontextu Bessonova exportu neuvěřitelně triviální, trapná a hlavně neskutečně sterilní podívaná, která nemá na filmovém páse co dělat. Zoufalý kolovrátkový slepenec vzájemného pohlavkování a okřikování se hispánských krásek Hayek a Cruz, jejichž tělesné vnady režisérské duo využívá pouze jako samoúčelný voyeurský fetiš, ke kterému byl bohužel zneužit špičkový kameraman Thierry Arbogast. Dialogy unylé, gagy zoufalé, akční scény bez nápadu, tempo bez rytmu... Ani jako no brain zábava absolutně nepoužitelné. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel je scénář tak hloupý, že ač jsou herecké představitelky jakkoli symaptické, na lepší než průměrné hodnocení to nestačí. Latinskoamerický nádech měl však vždycky své kouzlo, ať už to byly Pistolnice, Tenkrát v Mexiku, Muž v ohni, či Zorro a ani tento snímek není výjimkou. Hezké kulisy a jemná strunná hudba patří mezi typické ingredience. Dámské duo je rozhodně to nejlepší, co může toto dílko nabídnout. Nad krásou Salmy Hayek se tají dech a společně s Penelope si na plátně skvěle rozumnějí. Jejich společné scény jsou tak pravděpodobně ty jediné opravdu vtipné za celý film. Akce je neslaná nemastná a závěrečný bullet time je vyloženě trapný. Blbůstka na jedno pokoukání. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)
  • Příběh filmu je zasazen do roku 1848. Když se Sara (Salma Hayek) snaží vyloupit banku, brouká si melodii "An Den Schonen Blauen Donau". Tuto skladbu zkomponoval Johan Strauss v roce 1867, tedy téměř o dvacet let později. (Cheeker)

Reklama

Reklama