Reklama

Reklama

Mladá včela jménem Barry se nechce bezmyšlenkovitě zapojit do pracovního procesu. Když vylétne z úlu a rozhlédne se po světě, zamiluje se do sympatické květinářky Vanessy. S její pomocí zažaluje u soudu lidské firmy za vykořisťování, ale po vyhraném procesu musí napravit důsledky obousečného vítězství. (HBO Europe)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (353)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

jedna hvězdička za pěkné poselství, které ukazuje důležitost včel pro lidi a Barryho tenisky.. :-)) a zbylé tři hvězdy za neotřelý, někdy originální způsob, jak ukázat dětem fungující úl a taky boj včel o rovnoprávnost. Docela dobře jsem se bavil, nebylo to až tak blbé, jak jsem čekal a viděl jsem to v originále. Průměrné 4 ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Snad ne, nevěřím vlastním očím a vlastní duši. Film si mě získal! Naprotsto mě odzbrojil dětský smích, který se ozýval ze sedaček všude okolo. Po 5 minutách jsem byl v ději až po uši a nemohl jsem se z něj vyhrabat. Včelí hlody nebraly konců příběh stále gradoval, malebné přostředí z animátorských představ a do toho náš hrdina Barry B. Benson. Ničeho se nebojí a bojuje za spravedlnost. Fešák, kabrňák a hlavní postavička jak má být. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Animace 7/10/// +dobrá animace lidí, pěkná hudba, akčnější scény mají spád, roztomilí byl svět včeliček, podobný tomu našemu -pomalejší rozjezd, trochu slabší animace postav (včel), méně humorné, více vsází na příběh a moralizování/// Mě se to spíš líbilo, ale je faktem, že konkurence je velká a Pan Včelka v ní trochu zapadá. Nicméně hlavní postava je fakt pořádněj včelák se srdcem na správném místě. Děti se budou bavit a dospělé to neurazí. Prostě pohodový animák./// Celkem 69%/// ()

klerik 

všechny recenze uživatele

No hej, od čias VČIELKY MAJI sa všeličo zmenilo... Keď tento film pozeráte je to pohoda. Usmievate sa, žasnete nad množstvom dospeláckych vtipov, občas chápavo prikývnete pri detskom kázaní a patetizme a potom je koniec a vy si uvedomíte, že predsa len ide o dosť riedke spracovanie zaujímavého námetu... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Mám hrozně rád Jerryho Seinfelda a za Pana včelku smekám klobouk. Dokázal odtáhnout tuhle černožlutou vykrádačku Mravence Z na stravitelný průměr. A nebylo to nic lehkého. Po slibném rozjezdu nás čeká přerod hlavního hrdiny do Perryho Masona s žihadlem a veškerá hravost je náhle pryč, tlačená mimo záběr moralitkami pro nejmladší. Dreamworks byli celkem progresivní, když obsadili ukecaného komika s velkým K, ale všechno ostatní jede v obvyklých kolejích vyšeptaných animáků. Zatracená škoda. (v dabingu slavnostně ubito Petrem Rychlým) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Zatímco v běžném animáku se vyskytuje v průměru kolem třiceti mluvených rolí, v Panu Včelkovi jich napočítáte pětasedmdesát. (Siriuss)
  • Do některých kin byl film poslán pod falešným názvem "Flower" (Květina), jinde zase jako "Jocks" (Žrádlo). (HappySmile)
  • Poté, co včelka Barry Benson promuje na vysoké škole, sedí na lodičce uprostřed bazénu s medem a rodiče mu řeknou, že nemá žádný život. Tato scéná má být poctou filmu Absolvent. (HappySmile)

Související novinky

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

Zlaté glóby vyhlášeny, ale nepředány

14.01.2008

Jak již bylo řečeno, oficiální ceremoniál předávání Zlatých glóbů byl zrušen poté, co se ho rozhodli bojkovat i samotní herci, aby tak podpořili již několik týdnů se táhnoucí protestní stávku… (více)

Nominace na Zlaté globy

Nominace na Zlaté globy

13.12.2007

Ve čtvrtek 13.12.2007 ráno byly vyhlášeny nominace na Zlaté globy. Zatímco porotu, která rozhoduje o udělování Oscarů, tvoří filmoví tvůrci, Zlaté globy udělují novináři. Mezi nominacemi na letošní… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno