Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

sud 

všechny recenze uživatele

Parádní konverzační komedie s Robertem Redfordem, který ještě tehdy nebyl hvězdou a Jane Fondovou v období, kdy byla prohlášena nejkrásnější ženou světa. Oba jsou coby novomanželé k sežrání. A když se k nim přidají ještě matka a seladon z půdy, vznikne rozkošný blázinec a zábava první třídy. A ani ten hodně crazy závěr není ke škodě. 90%. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie! Hlavné postavy sú geniálne zahrané a hláškujú jedna báseň (a to aj zo súčasného hľadiska, kdežto z 67eho)! Popravde pár hluchých miest, teda... presnejšie povedané len jedno a dosť rozsiahle, mi napovedalo, že film nad 3 odo mňa nemôže dostať, ale bravúrny záver (a vožralý Redfordov výstup) mi nedovolil nedať 5. Vskutku som už videl nejedného komika hrať vožralu, ale v živote ma nikto nepobavil tak ako on... U mňa jednoznačné potvrdenie, že od starej hollywoodskej školy by sa malo mnoho súčastníkov učiť. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Robert Redford a Jane Fonda jsou krásný pár, navíc nabitý nepředvídatelným temperamentem, který je dovede tu bosé do parku, tu na římsu jejich hnízdečka lásky – kam ovšem trochu táhne, sněží a sem tam se strhne i pořádná bouřka. Na(ne)štěstí je tu starostlivá matinka a divný soused… :) Úsměvná romantická klasika s živelnými hereckými výkony, která mezi řádky napovídá, že láska i patra přenáší. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Vtipná konverzační crazy komedie, která nezapře svůj prapůvod v divadelní hře, sympatická ústřední dvojice, mírně absurdní děj, jiskrné dialogy...v průběhu času pak téměř až soft verze Války Roseových...emancipovaný manželský svazek jako peklo...teror prostřednictvím bytu... ,,Moucho, v polévce je číšník." ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Aneb můj dům, můj hrad:) A že je tento hrad hodně vysoko. Excelentní, milá, dokonale přirozená komedie. Od začátku do konce nabitá úžasnými scénami, dialogy a vtipem. Robert Redford s hlasem Pavla Soukupa byl k popukání. Úvodní scéna, kdy musí Robert vystoupat s kufry do schodů, je zničující:) Z tohoto filmu mám podobný dojem jako z Apartmá v hotelu Plaza. Kvalitativně jsou pro mě na stejné úrovni. Fenomenální komedie, při které jsem se nesčetněkrát nasmála a obdivovala příběh, herce, zpracování, a přesto jsem nebyla schopna hodnotit plným počtem. "Spálil se nám sporák." - "Proboha, co se stalo?" - "Nic, jen jsme ho zapnuli." :) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)
  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Původní divadelní hra je inspirována prvním manželstvím jejího autora Neila Simona. (D3VIL)

Reklama

Reklama