Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Vědma 

všechny recenze uživatele

Konverzační komedie, kterou si pamatuji před spoustou let hlavně jako hodně schodů, což zavdává důvod ke komičnu, a ztřeštěnou Jane Fonda. Nyní po novém shlédnutí oceňuji hlavně Roberta Redforda jako cynicky hláškujícího manžela a skvělého Charlese Boyera, který jak byl hnusný v Plynových lampách, zde byl k sežrání a zjišťuji, že mám tenhle film ráda. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Anebo spíš dobrých 70%. Robert Redford je parádní a je škoda, že v budoucnosti komedie moc nevyhledával. Zato Jane Fonda mě místy nudila i iritovala zároveň. Cca. první tři čtvrtě filmu se nesou v zábavné konverzační rovině, posledních patnáct minut už je pak mírně "potřeštěných" a přál bych si, aby to ke konci vyústilo jinak. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trošku hysterická konverzační dobovka, natočená dle zjevně úspěšné brodvejské divadelní hry. Jojo, tak se to tenkrát dělalo a docela to fungovalo, tyhle doslova intelektuál(ní-ské) oddechovky. R.R. je takový usedlý morous a pragmatik a J.F. pořád hopsá a je celá rozjívená se silným vztahem k mamince a oba byli mladí a krásní a talentovaní a správně dobově tyjatrálně přehrávali a šlehali své vypointované dialogy a celé je to takové staromilské, že nebýt technicolor obrazu a dobových auťáků, jeden by si myslel, že hledí na film někdy z padesátek. Ale vůbec to nevadí! Je to zkrátka milý film o nereálně rozpustilých partnerských vztazích a i po skoro půlstoletí se na to dá koukat. Kdeže ty časy jsou, že. A kde že skončí většina dnešních stádu se blbě podbízejících >romantických< komedií... - - - P.S. A těch pater bylo pět! Celou dobu se to tam řeší, jen ten pisálek zde uvedené synopse coby "o.t.d." nic nepochopil. Pochopitelně... °-/ - - - - - Poprvé viděno 19.11.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu, hodnocení 2151., komentář zde jako stopětapadesátý - 20.11.2013) ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Bosé nohy v parku ... fajn nápad - jenomže do léta je ještě hodně daleko. Zatím tady máme nevlídný, ledově studený únor, promrzlé hnízdečko lásky, jednu velice nekonvenční novomanželku a její protipól - seriózně se tvářícího právníka. Tak se můžeme podívat, jestli jejich velká láska kromě zmíněných maličkostí překoná i 5 pater bez výtahu - nebo 6, ale to je vlastně jedno ... Brilantní situační komedie s jiskřivými dialogy a skvělými herci. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra je určená na prkna, jenž znamenají svět, z logických důvodů, ovšem ve filmu její základy bijí do očí. Předloha má určitě pár vtipných sekvencí, ale obliba snímku stojí a padá s ústřední dvojicí. Výsledek tedy ani nemohl dopadnout úplně špatně, když měl Saks k dispozici dvě nejkrásnější osoby tehdejší doby. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Robert Redford nenávidel celý deň nosiť oblek a kravatu, čo si jeho postava vyžadovala. Počas prestávok medzi nakrúcaním mal Redford obuté westernové čižmy a čierny kovbojský klobúk. (Arsenal83)

Reklama

Reklama