Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

boshke 

všechny recenze uživatele

Snad každý alespoň trochu úspěšný film musí zákonitě následovat mladší bráška. Mladší bráška, kterého si rodiče pořídí ještě v jakési euforii po úspěchu dítěte prvního doufajíce, že bude podobně úspěšný jako ten první. Mladší bráška, který je jakýmsi nedochůdčetem, dítětem šitým horkou jehlou, dokud se ještě rodiče vezou na vlně vyvolané úspěchem dítěte prvního. A konečně mladší bráška, který téměř ve sto procentech případů nedosáhne úrovně svého staršího sourozence, ba co víc, většinou se jí ani vzdáleně nepřiblíží. Ano, správně jste pochopili, kam směřuji. Návštěvníci jsou výše zmíněného zářným příkladem... Ve dvojce velice dobrých a úspěšných Návštěvníků již není co hrát, a tak se pouze recykluje to, co v jedničce fungovalo a bavilo. Zde už to však nepůsobí tak uvolněně a svěže, leč toporně. Ta minimální stopáž se prostě něčím naplnit musela. A tak vykrádáme sebe sama a vykrádáme a recyklujeme a recyklujeme, až z nás vypadne něco tak špatného a nedůstojného jako je dvojka Návštěvníků... 50% ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že přeobsadili paní hraběnku. Ale i tak je film neskutečně nabitý dobrým vtipem, situačními výstřelky, dějovými taškařicemi a skvělými hereckými výkony. Pozor - přímo navazuje na první film, takže první bez druhého, ani druhý bez prvního nezmeškejte. Osobně jsem zpozoroval více děje, ale méně šíleností. Stále je to ale prvotřídní komedie s mými oblíbenci. 85% = 4/5 ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Celé království žije jediným - chystanou svatbou Godefraye a Frénégonde. Jenže - všemi očekáváná událost dostává trhliny - ztratily se převzácné klenoty, a mezi nimiž dávná relikvie, která má novomanželce při svatební noci dát dar plodnosti. Godefray začíná tušit kam se klenoty ztratili - a spíš než kam, tak ta otázka měla znít ve které době? Navíc na získání klenotů už není moc čas, chodby času se hroutí, a všichni se urychleně musí vrátit do svých časů ... Přiznávám, předchůdce tohoto filmu jsem neviděl, za to jsem viděl její americký remake a docela příjemně se bavil. Stejnou zábavu jsem očekával i od tohoto filmu, ale bohužel marně. Většina vtipů šla totálně mimo (a přitom se ze střetu kultur dá vytěžit opravdu hodně), Christian Clavier se sebe dělá totálního vola (ve všech rolích), a ani na Jeanu Reno není vidět žádné velké nadšení... ()

foundation 

všechny recenze uživatele

O hodne hodne horsie ako jednotka. Na celkovom dojme sa musela nevyhnutne podpisat absencia Valérie Lemercier ktora v prvom dieli vyborne sekundovala ustrednej dvojici Reno-Clavier. Pribeh tu nie je na zahodenie, horsie to je so spracovanim. Prvy diel Navstevnikov ja osobne povazujem za jednu z najlepsich komedii vobec a toto rozhodne neni ani len dostojne pokracovanie. Kto jednotku videl objavi tu strasne vela kiksov/ako logickych tak scenaristickych/ ktore nepasuju do pribehu. Nebolo to ale zasa az take spatne aj ked moje hodnotenie v tomto pripade nie je objektivne pretoze skoro celu hviezdu pridavam len z ucty k prvemu filmu. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá, pokud druhej díl využívá stejnej námět, ale jenom vytváří trochu jiný komediální situace, má vždycky jednička jasnou výhodu v tom, že prostě byla se svym nápadem první. Tentokrát ani příliš neplatí rčení "more of the same", jelikož tý zábavy je přece jenom o něco míň než minule a víc bavit jsem se začal až v druhý polovině stopáže. Nemůžu si pomoct, ale opět by se dalo ze střetu středověkejch buranů s dnešní moderní dobou dostat poněkud víc, tři jistý hvězdy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Když hrabě Godefroy (Jean Reno) a Jacquouille (Christian Clavier) ukradnou policejní auto a řítí se neřízeně z lesního srázu na silnici, tak těsně před tím, než se na ní dostanou, lze v záběru z vozu směrem k silnici v levé části obrazu zahlédnout štáb, který stojí na silnici. (Mr.Hudson)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama