Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hoci mam Sandru Bullock ako herecku dost rad, sama neutiahne celu komediu. Film ma hluche miesta a prazdne dialogy, no a reziser Donald Petrie je len rutiner - sice zrucny, ale iba rutiner. Za rok 2000 dam urcite vyssie Fotr je lotr s kvalitnym zydom Benom Sztillerom a aj Vesmirni Kovbojove od VychodnehoLesa su podstatne vyssie : 69 % ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Teda zde režisér zase pěkně ujel. Vybrat Sandru Bullock, která by byť jenom jako herečka měla být adeptkou na Miss USA, tak to musel mít vlčí mlhu. Vůbec, když si teď projíždím filmografii SB, tak pro ni vůbec nedopadá lichotivě. Vlastně si kladu otázku, kde se vzala její popularita? No, někomu se prostě líbit může. Já to ale nejsem. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

Potíž tohoto filmu je Sandra Bullock, která se na jakékoliv komické role absolutně nehodí (no, popravdě řečeno na žádné role...sedla mi jen ve 28 dnech, kde hrála roli alkoholičky, protože má pořád takový děsně stejný unuděný výraz...). Vtipné chvilky se najdou, ale celkově spíše podprůměr. Dvojku už si ráda odpustím. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Komedie / Thriller??? Na komedii mi to přišlo poněkud málo komický a nazývat tohle thrillerem, to snad ani nemůže nikdo myslet vážně. Spíš je to hodně blbej romantickej film. Jedinej důvod, proč jsem se na tuhle pakárnu vydržel dívat až do konce, byl ten, že se mi tam líbily ty soutěžící missky a Sandře to překvapivě taky docela seklo, i když na soutěž královny krásy je to už stará rachejtle. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Celkom dobrý film. Nejak extra som sa nenudil, dá sa to pozrieť aj viac krát ale po každom pozretí kvalita a záujem o film klesá, ale páči sa mi tu herecké obsadenie najmä Michael Caine a Sandra Bullock, poteší aj William Shatner, príbeh ma tiež zaujal, niektoré vtipné situácie sa tiež vydarili. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)
  • Severoamerické tržby byly 106,8 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 212,7 mil. (NIRO)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) a Benjamin Bratt (Eric Matthews) odehráli všechny vzájemné souboje sami. Kaskadérští dubléři pouze přihlíželi. Bullock v jednu chvíli Bratta nechtěně zranila, když ho měla kopnout do lýtek. (Kamiiik)

Reklama

Reklama