Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Faidra 

všechny recenze uživatele

V kontextu obvyklé komediálně-dobrodružno-romantické tvorby made in USA to není zlé. Něco jako dietní jídla servírovaná zde adeptkám na Miss ; nenajíte se toho a po dvou minutách už netušíte, co jste to do sebe vlastně soukali, ale špatně vám z toho nebude. Ani Sandra mi tu nepřipadala jako tak špatná herečka, jak se o ní tvrdí, měla pár roztomilých momentů, a Michael Caine to britským šarmem, zjemnělým o pózu uznávaného módního specialisty, táhne nahoru, jak se jen dá. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilá komedie se Sandrou Bullock v hlavní roli nevzhledné agentky FBI, která projde zkrášlovací kůrou, aby byla hodnověrnou členkou týmu misek, do kterého je nasazena kvůli hrozícímu bombovému útoku. Podařilo se zde skloubit jak akci, tak i humor a výsledkem je pohodová zábavná akční komedie. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto som nikdy nedopozeral, alebo začal pozerať v polovici alebo od štvriny do polky a tak podobne, keďže je to každý polrok v telke. Zbytočná záležitosť, klasická hollywoodská komercia pre ženy. Sa čudujem, aké množstvo užívateľov to videlo a tých šťastlivcov, čo zatiaľ nie, tak vopred varujem pred stratou času. Dokonca aj Bullocková má oveľa lepšie filmy. Druhá časť už musí byť čisté peklo. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od akční komedie z prostředí MISSek se Sandrou Bullockovou v hlavní roli a priori nečekáte žádné zázraky. A pak jste překvapeni, že jde přes urputnost snahy o vtipnost za každou cenu a vyčpělost vtipkování na účet soutěží krásy o celkem snesitelnou zábavu s velmi příjemným obsazením. 60% Zajímavé komentáře: JohnnyD, Dannysek4U ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Totálne nevyužitý potenciál všeobecných stereotypov súťaží krásy. Sandra Bullock začala byť zaujímavou osobou až sa začala blížiť k 50-tke. Tu predvádza len akýsi pokus prehodiť sa zo škatuľky sympatická holka od vedľa do škatuľky vtipná kráska. Pokiaľ by ste mali chuť užiť si vydarené trefovanie sa do ušlachtilých princípov Miss, tak odporúčam komédiu Krása na zabití. Slečna Drsňák je tiež dobrým dôkazom toho, ako by dopadol herecký podzim Caina bez existencie Nolana. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)
  • Sandra Bullock (Gracie Hart) a Benjamin Bratt (Eric Matthews) odehráli všechny vzájemné souboje sami. Kaskadérští dubléři pouze přihlíželi. Bullock v jednu chvíli Bratta nechtěně zranila, když ho měla kopnout do lýtek. (Kamiiik)
  • Odpověď Cheryl (Heather Burns) na otázku, jaký je její oblíbený den, nebyla napsána scenáristou, ale byla inspirována skutečnou odpovědí jedné ze soutěžících v Miss USA. (Kamiiik)

Reklama

Reklama