Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když si blb a kravka něco začnou, sestěhují se a pak si hrají na Roseovy. Prostě slabé. Zde to Aniston ještě pořád schytává za svou nesympatičnost a hereckou neschopnost. V poslední době se to trochu zlepšilo, ale tady pořád ukazuje jen to, co mi na ní nejvíce vadí. Topornou nesympatičnost. Vaughn sice hraje to, co vždycky, ale ten mě baví. I když tady hraje fakt blba. 2.5* ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem o něco více nápaditosti. Vždyť má jít o romantickou komedii s přesně opačným dějem, než je u všech ostatních. Škoda, že se Rozchod! nepovedl. Aniston se vrací k toporným postavám a vůbec mě nezaujala, narozdíl od Vince Vaughna. Ten svou kulometnou palbou slov dokáže vyvolat na tváři nenucený úsměv se stejnou lehkostí, s jakou dokáže přejít vyhazov z bowlingového týmu. Naschvály nejsou špatné, ale měřit se s Válkou Roseových nemůžou. Mou nejoblíbenější postavou se stal barman, který byl zahrán vskutku zajímavě a Vinceův starší bratr Vincent D'Onofrio. To je pan herec :) Jeho poslední scéna neměla chybu. Je to škoda, ale film mi více nenabídl a tak jej neodměním ničím jiným, než zaslouženým průměrem. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Nějak mi k tomuhle filmu nepasuje ten žánr komedie. Romantický film to je bez pochyby. Samozřejmně nějaké ty vtipné scény se zde najdou ale je jich minimálně a nejsou takové, že bych se vyloženě smál až nahlas. Krásná Jennifer Aniston a sympaťák Vince Vaughn, který mně potěšil, protože ve filmu hraje GTASA, vytovořili dvojku, která se k sobě skvěle hodí. Pro mně osobně je tento film něčím zajímavým, jen nevím čím. Něco takového jsem ještě neviděl. Docela se mi líbilo, že se na konci nekonal žádný happy-end. Taky nemůžu říct, že bych se celých 105 minut nudil. To rozhodně ne!! Zhruba těch 105 minut jsem ztrávil v celku příjemně! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém čase jsem se vrátil k filmu Rozchod! a ani za nic jsem nemohl přijít na to, proč jsem mu původně udělil tak vysoké hodnocení. Kladem snímku je určitě hvězdné obsazení, záporem je příběh, který se mi zdál být zpočátku zajímavý, ale po čase začal váznout, takže jsem se v poslední čtvrtině filmu už dost nudil. Naštěstí se tvůrci dokázali vyhnout typickému americkému závěru, díky čemuž jsem nemusel jít s hodnocením ještě níže. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Tento film má ve svém popisu romantický,drama,komedie....no,nevěřte tomu.Romantika se žádná nekoná,že by jste se zasmáli taky nehrozí a tak zůstává to drama.Jenže to je tak mdlé,že to ani nestojí za řeč a určitě jste viděli mraky lepších.Je to škoda,protože na dvojici Aniston-Vaughn jsem se opravdu těšila. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)
  • Ve filmu se objeví rodiče Vince Vaugha, maminka ztvárnila turistku a tatínek otce postavy Jennifer Aniston. (imro)
  • Vince Vaughn musel kvůli roli zhubnout 13 kilogramů. (imro)

Reklama

Reklama