Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Koho auto porazí, toho doktor dorazí.“ Malá rada. Pokud vám lékař na pohotovosti, pod záminkou, že je to při preventivním vyšetření po drobné autonehodě běžný postup, začne rozvěšovat orgány a vnitřnosti na stojany okolo vašeho lehátka, zpozorněte a vyžádejte si formulář k informovanému souhlasu! Celkem zábavný slasher s kreativním gore, obětavými sestřičkami i dvěma zdravotními bratry, příležitostnými čtveráky a sadisty. ARO_OKÉNKO: [][] Jaké reference má poliklinika v Louisianě? 1) Komunikativnost. Doktor Benway vám vysvětlí, co všechno se vám chystá ufiknout a proč. 2) Motivace k zdravému životnímu stylu. Lékaři před operací provozují jogging, běhají s (za) pacienty po celé budově. 3) Personál má smysl pro humor a cit pro timing. „Planý poplach, strážníku, tady se nic špatného neděje.[][] Z letáčku v ordinaci: „První pomoc poskytujeme tak, aby zároveň (ne)byla pomocí poslední!“ Typ úrazu: Jen malý kousek skla. Tři stehy postačí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začíná to standardně – nikdo nemá signál!! Banda přátel se po dopravní nehodě ocitne uprostřed noci kdesi mimo civilizaci, když kolem náhle projede sanitka s hodně divnou posádkou. Za chvíli jsme nicméně v oficiálně několik let zavřené nemocnici, ve které už brzy začnou křupat kosti, končetiny končit v nepřirozených polohách, orgány mimo lidská těla a hranice logiky se začnou překračovat mílovými kroky. Nic na tom nemění ani fakt, že sadistického doktora tu hraje (stroj z tekutého kovu) Robert Patrick, který z tohohle omylu nájem na dva měsíce dopředu těžko zaplatil. Když se jeho umírající ženuška (pro kterou novým nedobrovolným „pacientům“ odebírá orgány) chichotá na smrtelné posteli a on stojí po výbuchu zohavený za dveřmi, může to slabším povahám dělat potíže, ti, kteří už něco viděli, budou naopak jen těžko hledat slova. Celé se to totiž velmi neobratně schovává za rádoby vtipné momenty a zábavný look, nic ale nezabrání tomu, že herci jsou horší než průměrní, pobíhají bez ladu a skladu z patra do patra a že tahle pásová amatérská výroba musí už ve střižně obtěžovat samotné tvůrce. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem narazil na dobrou oddechovou naháněčku, která se neodehrává někde v domě či lese, ale v potemnělé nemocnici. Líbil se mi výběr herců, líbila se mi pointa a líbilo se mi jak to hezky odsejpá. Žádný zbytečný kecy, žádný hluchý místa. Prostě svižná krvavá zábava, kterou kazí jenom to nesmyslné chování postav a samozřejmě asi milion chyb a kravin. Ten závěrečný záběr na vnitřnosti byl opravdu mňamkózní (tento výraz pochází od uživatele Hrabo, snad mi promine :-D). 60% ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný horor. Představení hlavních hrdinů hned v úvodních titulkách byl dobrý nápad, děj se tak posouvá rovnou ke krvavé sklizni, která se celá odehrává v hororově vykresleném nemocničním prostředí a je plná brutálních scén. Líbila se mi scéna se střepem, u tý mi běhal mráz po zádech a hromada lekaček, které atmosféru ještě umocňují. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama