foto

Ross McCall

  • nar. 13.1.1976 (43 let)
    Port Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ross McCall je škótsky herec rímsko-katolíckeho vierovyznania. Bol zasnúbený s herečkou Jennifer Love Hewitt avšak, ako uviedol dňa 5. januára pre magazín People, herečka zasnúbenie zrušila koncom roka 2008. Ross je fanúšikom futbalového klubu Celtic FC.

Keď mal 13 rokov, prišla jeho prvá úloha, keď sa v roku 1989 objavil ako Freddie Mercury v propagačnom videu pre kráľovnú s piesňou The Miracle. Do tejto roly bol vybratý spomedzi veľkého počtu uchádzačov. O štyri roky neskôr vystupoval v detskom televíznom seriáli stanice BBC The Return of the Borrowers.

Vo vojnovej minisérii HBO BRATSTVO NEOHROZENÝCH (2001) si pod producentským dohľadom Stevena Spielberga a Toma Hanksa zahral postavu Josepha Liebgotta. V roku 2005 si po boku Elijaha Wooda zahral postavu Davea v snímke, ktorú režírovala Lexi Alexander HOOLIGANS. Túto úlohu si zopakoval aj v sequele GREEN STREET HOOLIGANS 2 (2009).

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Byrd and the Bees
Us
Walk to Vegas
2018 Hex
I Got This
2017 Beautiful Ones, The
2016 A New York Christmas
Sable
V zárodku
2013 Automotive
Country Christmas Story, A (TV film)
It's Not You, It's Me
2012 Pouto s vrahem (TV film)
2011 Serving Up Richard
2009 Knuckle Draggers
Rváči
2008 Autopsy
2007 Man, The (TV film)
Saint Anthony
Trade Routes
2005 Hooligans
Ikona (TV film)
Král hadů (TV film)
Vnitřní nepřítel
2004 EMR
Ohnivá smršť
2003 Queen: Greatest Video Hits Volume Two (video kompilace)
Smrtící dávka
1998 My Summer with Des (TV film)
1992 Vodní země
1990 Jekyll & Hyde (TV film)

TV seriály

2017 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Eye of the Beholder (S03E01)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E12)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E11)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
další epizody (9)
Ve službách FBI (TV seriál)
Au Revoir (S06E06)
Whack-A-Mole (S06E05)
Nekontrolovatelné, proměnné faktory (S06E03)
další epizody (4)
2012 Ve službách FBI (TV seriál)
Šach mat (S03E11)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
Ve službách FBI (TV seriál)
Odpočítávání (S03E10)
Jak na překupníky (S03E09)
Chuť pomsty (S02E14)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Ve službách FBI (TV seriál)
Past na láhev (S01E12)
2008 Havárie (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dívka v lednici (S01E08)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mladá krev (S02E06)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
další epizody (9)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
The Return of the Borrowers (TV seriál)
1992 Borrowers, The (TV seriál)
1991 The Brittas Empire (TV seriál)
Opening Day (S01E02)

Dokumentární

2001 Jak se točil seriál Bratrstvo neohrožených (TV film)

Hudební videoklipy

1989 Queen: The Miracle (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Us

Producentská filmografie

Filmy

2019 Us

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace