Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Beyond the Sea (S06E03)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

V alternativním roce 1969 dojde na Zemi k nepředstavitelné katastrofě. Dva astronauti na speciální a nebezpečné vesmírné misi se pak musí vyrovnat s jejími následky. (Netflix)

Recenze (93)

MegaBite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl měl našlápnuto na plné hodnocení, ale konec je naprosto zpackaný a nedodělaný. Postavy se na konci (ne jen na konci) chovají naprosto nelogicky a nutí mě to až přemýšlet, jestli v té alternativní realitě nemají náhodou i jinak nastavené city. Začátek byl naprosto famózní, koncept mne také velmi nadchl, ale jak říkám, konec to totálně pohřbil... ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mega povedená zápletka, za kterou by se rozhodně nemusel stydět ani celovečerní film. Čekal jsem tedy, že to skončí trošku jinak - že ho nechá ve vesmíru a že se týpek převtělí a bude ho předstírat. Tento závěr byl trošku krvavější, ale také dával smysl. Otevřený konec taky super, miluju takové konce. ()

Reklama

xsexbox 

všechny recenze uživatele

Škoda toho konca ktorý úplne podryje a zahodí do koša dobrácke chovanie postavy ktorú hrá Harnett a totálne to nesedí a je to vycucané z prsta no nie ľudského prsta ale ešte z prsta robota. Možno lepší konec by bol keby sa Harnett doholí a ide v tele Pinkmana narobiť rešeto z tej sekty sediacej v base keďže je robot a využil by silovu imunitu. Toto bolo strašne klišé a úplne nezmyselné. ()

trickmaster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malinko nechápu, proč frajeři nezůstali s ženskýma na Zemi a repliky neposlali do kosmu, ale kdo jsem ... Snímek je možná všechno, jen ne předpovídatelný! Když si myslíte, kam to směřuje - a že všechno tomu nasvědčuje - najednou se začne rýsovat úplně jiný zvrat, ale ten také zvrátí a stane se úplně něco, co byste absolutně nečekali - a to všechno v posledních 5 minutách!!! Za mě malinko dlouhý a určitě by to šlo i o 10-15 minut zkrátit, ale pro mě jedna z nejzásadnějších epizod BM, která je velice futuristická! ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nevím. Podle ohlasů jsem čekal tedy větší bombu. Má to bez pochyby skvělé hlavní herce. Aaron Paul si jede vyloženě svůj vlastní koncert a dokázal mě přesvědčit, že v něm vidím dvě osoby najednou. Nějaké ty vedlejšáky alá Rory Culkin aka Charles Manson taky moc fajn. Nádech vesmírné odyssey, star treku a další sci-fi spojený se šedesátkovým venkovem, budiž. Ale ten příběh? To jsme snad už viděli tisíckrát, možná v trochu jiném provedení. Do toho spoustu nelogických premis, vodítek a rozhodnutí konkrétní postavy, která se jeví kladně. Vůbec jsem ji ten přerod nevěřil a nepomohla ani delší stopáž, která se mohla  využít o dost lépe. Twist předvídatelný, bez jakékoliv přidané hodnoty a myšlenky. Alespoň, že ta epizoda má kvalitní herce a PŘENÁDHERNÝ vizuál, jinak bych šel ještě níže. Po dvou nabitých epizodách filosofického přesahu ZKLAMÁNÍ. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • V příběhu se objeví sci-fi knihy "Ilustrovaný muž" Raye Bradburyho (ve scéně s kresbami v kabině) a "Měsíc je drsná milenka" Roberta Heinleina (ve scéně v knihkupectví a posléze při několikerém čtení). V případně Heinleina byla ovšem použita edice z roku 1977, zatímco příběh se odehrává dříve. (cerdax2)

Reklama

Reklama