foto

Ray Bradbury

  • nar. 22.8.1920
    Waukegan, Illinois, USA
  • zem. 6.6.2012 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 451 stupňů Fahrenheita (TV film) - kniha
2008 Chrysalis - kniha
2005 Lovci dinosaurů - kniha
2001 Prázdniny (amatérský film) - povídka
1993 Halloween Tree, The (TV film) - kniha
1988 Trinadcatyj apostol - kniha
1987 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 13 (TV film) - rozhlasová hra
Veld - kniha
1985 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 11 (TV film) - povídka
1984 Budet laskovyy dozhd - kniha
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 10 (TV film) - kniha
Etot fantastičeskij mir. Vypusk 8 (TV film) - povídka
Quest - kniha
1983 Something Wicked This Way Comes - kniha
1982 Electric Grandmother, The (TV film) - kniha
1981 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 5 (TV film) - povídka
1976 Murderer, The - kniha
1969 The Illustrated Man - kniha
1968 Ich auf Bestellung (TV film) - povídka
1966 451° Fahrenheita - kniha

TV seriály

1992 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál) - kniha
The Tombstone (S06E15) - kniha
Great Wide World Over There (S06E14) - kniha
Fee Fie Foe Fum (S06E13) - kniha
další epizody (23)
1990 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál) - kniha
Here There Be Tygers (S04E12) - kniha
The Long Years (S04E11) - kniha
The Day It Rained Forever (S04E10) - kniha
další epizody (12)
1989 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál) - kniha
Boys! Raise Giant Mushrooms in Your Cellar! (S03E12) - kniha
The Veldt (S03E11) - kniha
Hail and Farewell (S03E10) - kniha
další epizody (12)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál) - kniha
And So Died Riabouchinska (S02E12) - kniha
There Was an Old Woman (S02E11) - kniha
Tyrannosaurus Rex (S02E10) - kniha
další epizody (12)
1986 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál) - kniha
Banshee (S01E06) - kniha
The Screaming Woman (S01E05) - kniha
The Town Where No One Got Off (S01E04) - kniha
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál) - kniha
The Crowd (S01E03) - kniha
The Playground (S01E02) - kniha
Marionettes, Inc. (S01E01) - kniha
1980 Marťanská kronika (TV seriál) - kniha
Marťané (E03) - kniha
Osídlenci (E02) - kniha
Expedice (E01) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1993 Halloween Tree, The (TV film)
1981 Bohaté a slavné

TV seriály

1993 Great Books (TV seriál)
1992 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Tombstone (S06E15)
Great Wide World Over There (S06E14)
Fee Fie Foe Fum (S06E13)
další epizody (23)
1990 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Here There Be Tygers (S04E12)
The Long Years (S04E11)
The Day It Rained Forever (S04E10)
další epizody (12)
1989 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Boys! Raise Giant Mushrooms in Your Cellar! (S03E12)
The Veldt (S03E11)
Hail and Farewell (S03E10)
další epizody (12)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
And So Died Riabouchinska (S02E12)
There Was an Old Woman (S02E11)
Tyrannosaurus Rex (S02E10)
další epizody (12)
1986 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Banshee (S01E06)
The Screaming Woman (S01E05)
The Town Where No One Got Off (S01E04)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Crowd (S01E03)
The Playground (S01E02)
Marionettes, Inc. (S01E01)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2018 Chesley Bonestell: A Brush with the Future - a.z.
2014 Science Fiction Land - a.z.
2012 The AckerMonster Chronicles!
2011 Ray Harryhausen: Special Effects Titan
2010 Charles Beaumont: The Short Life of Twilight Zone's Magic Man
Malls R Us
2006 Jak se dělá Sci-fi
2005 I'm King Kong!: The Exploits of Merian C. Cooper
2002 Tramp and the Dictator, The
2001 Walt Disney - Muž na pozadí mýtů (TV film)
2000 Amargosa
1998 Harryhausen Chronicles, The (TV film)
Historie hororu (TV film)
Hugh Hefner: American Playboy Revisited (TV film)
In Search of Tarzan with Jonathan Ross (TV film)
1996 100 Years of Horror (TV seriál)
Dinosaurs (E26)
Sorcerers (E19)
Dracula and His Disciples (E01)
1994 In Search of Oz (TV film)
1991 Amazing Worlds of Science Fiction and Fantasy
1985 Fantasy Film Worlds of George Pal, The
Time Travel: Fact, Fiction and Fantasy (TV film)
Whimsical World of Oz, The (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace