Reklama

Reklama

VOD (1)

Žena, která se zoufale snaží prorazit na sociálních sítích, narazí na jackpot v podobě pozvánky na luxusní svatbu. Výlet ale neprobíhá podle jejích představ. (Netflix)

Recenze (180)

johnnie78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad ze žádné epizody BM jsem neměl takovou depku, jak právě z téhle. A to hlavně proto, že mám pocit, že svět, který popisuje, se k nám sakra rychle blíží a někde už to vesměs podobně funguje. Dám plný počet i přes to, že bych si zrovna tady představoval lepší konec - jako finálová katarze ok, ale čekal jsem, že se stane přece jen něco víc. Bryce je v upjatějších polohách úplně skvělá, ten závěrečnej výbuch jsem ji věřil už míň. PS je potěšující vidět, že pro tvůrce BM je Czech Republic zřejmě ta úplně největší prdel světa :-D ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniálně vystavěný díl. Cítím se lépe právě v tomhle směřování příběhů. Kdy se vlastně neřeší něco, co není není, ale něco, co už skutečně je, jenom se to trochu navýší, protože něco podobného jednou nakonec bude. Aby to působilo jako varování. A jo, to píšu jako někdo, kdo si uvědomuje, že by v tomhle světě byl odpadlík nejspíš s 1,2. Takže si tohle hlavně nikdo nečtěte. Ať vám taky nespadne hodnocení ;) ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námetovo dosť podobné s01e03, taktiež je to o tom, ako technológie zaznamenavajúce (a ovládajúce) naše životy sú ničiteľom medziľudských vzťahov i individuality jedinca. Tento diel ma však bavil o niečo menej, mal na mňa menší dopad a Howard ma moc nebavila. Koniec ma však uspokojil a prikláňam sa ku 4 hviezdám, pretože Black Mirror proste umí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děsivý obraz budoucnosti, který k ní dost možná nemá ani daleko, kdy se lidi navzájem hodnotí hvězdičkama a podle jejich ratingu jsou společností přijmuti nebo vyvrženi. Místy až mrazivé, místy možná zdlouhavé a až moc vyhrocené, nicméně pořád je to zajímavý pohled na svět. Nasadit divákovi brouka do hlavy a podnět k zamyšlení, to BM prostě umí... ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že s tímhle dílem jsem měl zezačátku velký problémy, protože hlavní hrdinka mi byla protivná jak sáňky v létě. Nakonec se z Nosedive vyklubal ale jeden z nejlepších dílů seriálu. Bryce Dallas Howard hraje skvěle (tu její roli jí budete žrát i s navijákem), hudba je podmanivá, ale přitom nerušivá. Děj samotnej se snad blíží současnosti úplně nejvíc ze všech dílů... Tohle je přesně definice toho tématu, okolo kterýho se točí celej seriál. A to vypůjčený auto taky v určitým ohledu potěšilo (ale nebudu prozrazovat, nečtěte si předem Zajímavosti, tam je to zmíněno taky). :-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Vozidlo z půjčovny s česky hovořícím uživatelským prostředím je mírně modifikované Daewoo Matiz, vyráběné od roku 1998. (machonza)
  • Když je Lacie (Bryce Dallas Howard) na přepážce letecké společnosti, její obrazovka naznačuje, že její let je z BPA do PMA. PMA má pravděpodobně být Port Mary, kde se koná svatba. Ve skutečnosti je IATA kód BPA pro Grumman Bethpage Airport v New Yorku a PMA je kód pro Pemba/Karume Airport na ostrově Pemba v Tanzanii, což je velmi nepravděpodobný cíl, protože následně Lacie říká, že se jedná o devět hodin jízdy autem. (KM Phoenix)
  • Když na hrdinku ve vypůjčeném autě vyblikne české menu, tak místlo „Svetla je v menu překlep „Svelta“. (Andy.222)

Reklama

Reklama