Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Problém s Black Mirror často je, a tenhle díl je toho zářným příkladem, že se sice vymyslí zajímavé koncepty a silné pointy, ale chybí opravdová schopnost vystavět pro ně plnohodnotný děj. Když pointa potřebuje, aby se nejdřív hrdina dopravil z místa A na místo B, aby se tam setkal s osobou C a mohl se odehrát zvrat, tak ta samotná cesta a setkání budou pojaty a natočeny naprosto rutinně a bez jakéhokoliv potenciálu zaujmout. Je to jen cesta za pointou, která uspokojí v posledních pěti minutách epizody, ale zbytek je dost úmorný. V tomhle případě je navíc celý koncept poměrně nezajímavý a opravdu by potřeboval být nějak zajímavě realizovaný - představuju si, o kolik líp by to zvládl třeba Cronenberg. Tady už ty twisty ke konci působili trochu směšně. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě asi posledních 10-20 minut absolutní nudná pičovina. Týpek se 40 minut prochází po baráku a prakticky se vůbec nic neděje, navíc je jeho charakter jeden z nejotravnějších vůbec. Takovej ten rádoby vtipnej charakter, co se chová jak úplnej retard a akorát vás celou epizodu sere. A zrovna takovej dobrej nápad s virtuální realitou to byl, z toho by se dalo vytřískat takovejch zajímavejch věcí a ono hovno. Hodnocení: 5/10 ()

Reklama

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo vážně psycho! Se skvělou atmosférou. Super si to hraje s myšlenkou toho, co je skutečný a co vnímáme jako skutečný. A jako bonus si to hraje s klišé hororového žanru. Super  :) a taky je fajn, že náš cestovatel nebyl žádný sympaťák roku. To, že není, je další vrstva, která si na konci děje skvěle hraje s reakcí diváka... ()

Jinny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak moc jsme ochotní zanedbat skutečný svět pro ten bezpečnější a zábavnější virtuální? A je skutečně bezpečnější, když začneme jeho realitě věřit a můžeme se z toho zbláznit, a zábavnější, i kdyby se jednalo o hororovou hru, kterou byste přes sklo obrazovky milovali? Celkově tahle epizoda vyvrací představu, že virtuální realita by byla super, protože je stejná jako naše realita, ale nic nám tam ve skutečnosti nehrozí. Můžete přece skončit, kdykoliv chcete... ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim uznat ze fakt skvely napad. Casto pisem ze nieco tak originalne som mimo tohto serialu davno nevidel no a v tomto pripade to plati duplicitne (Inception ale ukazal cestu). Ihned po dopozerani epizody som si vsak povedal, ze z tohto plny pocet nebude. Presiel den a rozlezalo sa mi to. Na tejto epizode mi vadila jedna vec, hlavna postava. Ale ze fakt mi vadil. Cudoval by som sa, keby to ale nie je zamer tvorcov. Ako fanusika hororov ma mrzelo, ze ta hororova linka bola trochu nezvladnuta - to jeho bla bla ma nebavilo. Zaver bol dost smutny, no zahralo sa to na riadnu tragikomediu, asi preto sa nam hrdina nemal pacit. 0,04sek, lol. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • V kolekcii videohier Sonji (Hannah John-Kamen) je možné vidieť videohru "Dark Souls II" (2014), v ktorej Hannah John-Kamen poskytla hlas postave Sweet Shalquoir. (Arsenal83)

Reklama

Reklama