Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (98)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další ujetý kousek aneb jak suverénní Američan ke strachu přišel. Nápad (zase) fajn, ale než dokráčíme k pointě, ten průběh není tak plnohodnotný, jak bych si asi přál. Nebál bych se někdy někde ubrat třeba čtvrthodinku. Zatímco lehce roztažený úvod mi nevadil, poslední minuty byly za mě poněkud překombinované. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do přislíbení účasti ve virtuální realitě jsem měl pocit, že sleduji nějakou druhořadou píčovinu. Už vůbec to, jak se k pracovní příležitosti hlavní retard dostal, bylo maximálně nezajímavé až lehce debilní. Úvod byl opravdu krajně nesledovatelnou záležitostí s kopou nevýrazných postav. Nejvíce mě sral hlavní hrdina. Naštěstí se z toho postupně vyvinul relativně zajímavý příběh s úžasnou pointou. Nějak se nedovedu zbavit pocitu, že se kolem takhle zajímavého tématu a úžasné myšlenky dal vystavět podstatně atraktivnější děj. ()

Reklama

Lenka.Vilka

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle bylo vážně psycho! Se skvělou atmosférou. Super si to hraje s myšlenkou toho, co je skutečný a co vnímáme jako skutečný. A jako bonus si to hraje s klišé hororového žanru. Super  :) a taky je fajn, že náš cestovatel nebyl žádný sympaťák roku. To, že není, je další vrstva, která si na konci děje skvěle hraje s reakcí diváka... ()

Jilda15 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl byl libovka. Představ si neuronovou síť, která se dokáže naučit tvoje nejtemnější strachy, implantovanou přímo do mozku (vůbec, ty Black Mirrory si vychutnávají průzkum morální špinavosti technologie, nebezpečí ztracení se ve svojí hlavě (epizoda USS Calister to vyobrazila krásně) a problematiku VR/AR. Jeden z mála seriálů, který dobře rozumí IT hrozbám budoucnosti). Jakmile se tahle neuronka naučí tvoje nejhlubší strachy, manifestuje je do tvojí reality. Ale neboj, jde jenom o AR/VR hru... až na to, že nemá otestované všechny use-casy a opravené všechny bugy. Nečekaně hororová epizoda, ze které mrazí. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě asi posledních 10-20 minut absolutní nudná pičovina. Týpek se 40 minut prochází po baráku a prakticky se vůbec nic neděje, navíc je jeho charakter jeden z nejotravnějších vůbec. Takovej ten rádoby vtipnej charakter, co se chová jak úplnej retard a akorát vás celou epizodu sere. A zrovna takovej dobrej nápad s virtuální realitou to byl, z toho by se dalo vytřískat takovejch zajímavejch věcí a ono hovno. Hodnocení: 5/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama