Reklama

Reklama

VOD (1)

Teenagerův notebook infikoval virus, který ho postavil před nelehkou volbu: vykonat rozkazy, které mu chodí v SMS, nebo riskovat odhalení jeho intimních tajemství. (Netflix)

Recenze (115)

Endurion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dílu Sklapni a tancuj není absolutně co vytknout. Pro pořádnou nálož dystopie tu nejsou potřeba žádné sci-fi implantáty v mozku, úplně stačí počítačový virus, esemesky a nějaký znuděný hacker na druhé straně. Přestože jde na poměry Černého zrcadla o velmi civilní díl, je to jeden z nejpůsobivějších a nejbizarnějších. Skvěle zahraný, kompetentně natočený (ostatně obojí je u tohoto seriálu standardem), ale především brilantně napsaný. ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel využil to čo poznáme teraz - mobily, notebooky, tablety a podobne... o to horšie, že tento diel sa asi najviac priblížil k našemu obdobiu, žiadna blízka budúcnosť. Žiadne sci-fi, ale realita. Opäť napínavé až do konca, kde bolo zase vyvrcholenie, v ktoré asi len tak nikto nedúfal, že sa stane. Ťažké vydieranie hnusným kyber spôsobom a nakoniec vytroliť? ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sákra tak tohle bylo něco. Sice to není úplně originální téma, na čemž si tenhle seriál zakládá, ale na to seru, tohle bylo kurva dobrý. A na konci úžasnej plot twist s trollfacem. Skvělý herecký výkony a ta scéna v tý bance byla hodně intenzivní. No jo, co by lidi neudělali pro to, aby jejich kostlivci ve skříni zůstaly skrytý že. ;) Hodnocení: 9/10 ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatial asi jedina cast kde sa popisovana spolocnost prakticky uplne podobala tej nasej. Takze z tejto stranky nezaujimava cast. Pri tom mnozstve roznych prikladov spolocnosti ma to ale hned od zaciatku oslovilo a fakt som bol plny ocakavania co bude vo veci. Celym dejom som presiel so zaujmom, lebo pointa bola jasna, atmosfera bola gradujuca, uz sa len dockat zaveru. A ten bol teda dost kruty. Opat mozeme polemizovat co bolo spravne, co nie, no cast ktora musi zaujat. Herci boli skveli, takze aj vdaka tomu idem do plneho poctu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle trošku tvůrci pošetřili na originalitě a vytáhli ze zásuvky pěkně ošoupané téma s kyberšikanou a vydíráním. Namísto toho ovšem vytáhli z další zásuvky pořádnou dávku napětí, a tak je tento díl takřka po celou svoji délku napěchovaný adrenalinem. Napětí je pravděpodobně umocněno i tím, že je příběh zasazen na technologickou a sociální úroveň dnešní doby. Ke všemu bylo vše zahráno na nadstandardní úrovni. Takže z mého odborného pohledu velká kvalitka. Tahle série je prozatím sérií nejnadupanější. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Dítě, které Kenny (Alex Lawther) předává, je Beatrice Robertson-Jones, dcera výkonné producentky Annabel Jones. Tvůrci měli totiž problém najít dítě, jehož rodiče by mu dovolili hrát ve scéně s perverzním podtextem. (griph)
  • Po epizodě Národní hymna (2011) jde o druhou epizodu, ve které se objevují pouze technologie ze současnosti. (hansel97)

Reklama

Reklama