Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Než se stal Tarzanem králem džungle, byl to obyčejný a trochu nešikovný malý kluk, který se snažil zapadnout do opičí tlupy. Jednou však Tarzanova chyba ohrozila život všech ostatních, a tak si Tarzan usmyslí, že gorilímu společenství bude lépe bez něj a uteče. Čeká ho napínavá a dobrodružná cesta, na které se setká i se Zugorem, tajemným tvorem, nejmocnějším ze všech v celé zemi. Oba se ale spřátelí a poznají, že být jiným není špatné, ani slabošské, a že přátelé a rodina jsou největším kouzlem na světě. I v novém příběhu se můžete těšit na oblíbené hrdiny Terk, Tantora a jejich nové kamarády. S novými písněmi od Phila Colinse bude malému "opičímu" klukovi fandit celá rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Slabota a prehajdákaná záležitosť. Otrasný slovenský dabing len umocnil nezážitok z tohto majsterštichu. Scenár tuctový a príbeh neoriginálny - tak vyzerá Tarzan dvojka. Pribudla kopa trápnych postáv a najtrápnejšie sú tie, ktoré poznáme už z jednotky- teraz vo verzii junior. Dosť prízemný humor nasadil tomuto filmu len korunu. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Myšlenka soužení malého človíčka, který neví, co je za druh a v opičí smečce patří mezi ty nejslabší a nesoběstačné, se mi hodně zamlouvala, bohužel její prozkoumávání záhy narazilo na klasickou "disneyovskou" velkovýrobu pro děti, zkratkovitou, infantilně komickou a přemotivovanou. Navíc nízkorozpočtovou, což se u jinak slušné animace vyjevilo v akčních scénách. Capartům bych se to ovšem pustit nebál. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Silně zaostává před svým prvním dílem, který byl **** super, )) :: škoda, že nedokázali z pokračování, které je vlastně začátkem Tarzana vydolovat více, připadá mi to stejný pokus jako když se při pokračovaní seriálu Superman vrátili do Smallville (( :: tak snad už se příště Disney polepší, protože někdy i mistr tesař se někdy utne (( :: jinak slabé, bez takového toho příběhu na který by jste se nemuseli snažit vydržet na závěrečné titulky, ale nebýt prvotního dílu, dal bych i 3 hvězdy ()

emo 

všechny recenze uživatele

Už mi trošku lezie krkom ako Disney umelo vytrieskava peniaze zo svojich hitov produkovaním podpriemerných pseudo pokračovaní, prequelov, spin-offov a bohvie čoho ešte. A ešte viac ma štve tolerancia odbornej tlače a komentáre typu - slušné pokračovanie s novými piesňami od Phila Collinsa... HANBA!!! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokračování Tarzana není vůbec tak dobré jako jednička. Bohužel občas se to nepovede, i když se Disney snaží udělat ze svých kultovních pohádek úspěšná pokračování, tak se to občas povede, ale jsou i případy, kdy ne, jako třeba u Tarzana. Já bych pokračování vymyslela úplně jiné, třeba jak se jim všem společně žilo v džungli i s Jane a s jejím otcem, nevěnovala bych se jeho dětství, které mě vůbec nebavilo ani nezaujalo. Výhoda je, že je film jen hodinku dlouhý, ale i tak jsem se dost nudila. ()

Galerie (8)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama