Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House se probouzí v nočním klubu a neví, co dělal poslední čtyři hodiny. Když vyjde ven, zjistí, že se stal obětí autonehody autobusu, ve kterém předtím cestoval. Po převozu do nemocnice si uvědomí, že před nehodou zřejmě prohlédl pacienta, který měl meningitidu. Přestože je sám zraněný na hlavě, začne nemocného pacienta usilovně hledat. Cuddyová je přesvědčena, že Housovy představy jsou způsobené otokem mozku, ale House hledá dál, provázen různými halucinacemi, při nichž mu dokonce jde o život. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (17)

  • Spoiler: Havária autobusu v spomalenom zábere odzrkadľuje haváriu lietadla vo filme Bez strachu (1993), v ktorom hrá Jeff Bridges. Navyše, keď má House (Hugh Laurie) zástavu srdca a Cuddyová (Lisa Edelstein) dáva Houseovi umelé dýchanie, scéna sa nápadne podobá tomu, keď Jeff Bridges zje jahodu a má anafylaktickú reakciu so svojou manželkou (Isabella Rossellini), ktorá mu dáva tiež umelé dýchanie. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Keď doktorka Cameronová (Jennifer Morrison) povedala: "20-ročná Jane Doe, pomliaždenie obličiek, tržná rana na nohe," nikto na pohotovosti nevedel, že hovorí práve o Amber (Anne Dudek). (Pat.Ko)
  • Spoiler: Diagnóza: vzduchová embólia zubným zákrokom. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama