Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Beky 

všechny recenze uživatele

Jedna dvě bubák jde...tři,čtyři už se blíží...!! Kdepak ty loňské sněhy jsou, kdy Simon West natočil skvělou akční podívanou Con Air a silně nadprůměrnou Generálovu dceru!! Možná štěstí začátečníka....Na lince je vrah je podprůměrný film a to zejména po scénáristické stránce...inovace nebo náznak originality se zde rovnají nule!!..myslíte si, že to třeba zachrání zajímavá úmrtí??..PG-13 dámy a pánové se postaraly o....za a: buď už mrtvola někde leží a ani jsme ji neviděli zemřít nebo za b: pouze rychlý nájezd kamery na budoucí obět a pak střih!!..ale já třeba nemusim mít ve filmu krve jak z vola, když to bude zajímavý!!!..myslim si, že West zachraňuje co se dá a sem tam vykouzlí atmosféru osamělého domu v bažinách( kde jinde:) celkem solidním způsobem!!..40%!! Jednou větou: Stejně Westa ještě nepohřbim, má pořád u mě otevřená vrátka:) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jill je mladou študentkou, ktorá si privyrába ako operka. Jedného večera prichádza do rodiny Mantrakysových, aby postrážila ich dve malé deti. Niekoľko krát v minulosti pohodovo strávený večer sa tento krát mení na tvrdý boj o život. Mladučkej Jill je v pätách brutálny sériový vrah, ktorý svoju hru na mačku a myš spúšta prvým telefonátom. Takmer každí kto vzhliadol tento snímok, chválil kameru. Neostáva ma nič iné ako súhlasiť. Nezmieriteľným faktom ale ostáva, že napriek snahe režiséra o vytvorenie atmosferického snímku, dosiahol úroveň bohapustého priemeru. Na mňa tento snímok až tak nezapôsobil - 50%. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Začátek pěkný, barák pěkný, Camille pěkná… kde se jen stala chyba, že nemůžu dát víc než průměrné hodnocení? Už vím… Simon West. Absolutně nic proti němu nemám, právě naopak, doufám, že se mu letos (2012) podaří vrátit se ve velkém stylu s The Expendables 2, protože akční filmy točit umí. Už víte, proč mi právě jeho jméno tolik vadí? Tohle není akční film a bohužel, on jiné filmy (zatím) točit neumí. Po celých 87 minut prakticky hraje jedna a ta samá "thrillerová" melodie. Což o to, někdy to dodává tu správnou atmosféru, ale po většinu filmu to nefunguje a vám přijde, že se režisér snaží zbytečně tlačit na pilu. Taky logické díry s alarmem, scenáristické berličky v podobě služebné a syna (ospravedlní některých zbytečných scén typu "tak to bude jeden z nich") no zkrátka a dobře… Camille je sympaťanda a pořád tam běhá, sem tam je atmosféra dobrá a co je hlavní, stopáž je opravdu akorát. Tohle mi stačí, abych tomuto filmu dal 60 %. Určitě vím, že druhá projekce z mé strany nehrozí. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Cizinec mi zavolal potřetí, bohužel tentokrát jen s nabídkou kvalitního sexu po telefonu, poloha ruka a já. Za kolik se dočtete u T2. Načančaný a "rozlehlý" remake v obrovském domě se supermoderními vychytávkami. Jen se někde ve vší té snobské kráse ztratilo veškeré napětí, které dělá thriller thrillerem. Kdybych nevěděl, co že to West vlastně předělává, taky bych nepadal na zadek, ale asi bych pokrčil rameny a vysolil nezávadnou trojku. Jenže já vím. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobře zvládnuté a natočené klišé. Příběh nijak novátorský, ale ve střední části je z daného tématu a prostředků vyždímáno co to jde. Pominu-li úvodní scénku, tak do té doby, než se objeví první mrtvola to má hodně dobrou panickou atmosféru, do které se jde dobře vcítit. Tahle část se mi hodně líbila. Jedna postava, obrovský dům, negativní lidská schopnost vybudit k maximálnímu strachu sám sebe a k tomu vtíravý neznámý hlas v telefonu. Konec už pak je hodně rychlý ve stylu, rychle to nějak ukončeme. Že ve filmu není ukázána ani jedna vražda a neobjeví se v něm ani kapka krve mi nijak moc nevadilo. 3,5* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Camilla Belle nechtěla roli přijmout s odůvodněním, že nemá ráda horory. Režisér Simon West ji přesvědčil tím, že se jedná o psychologický thriller a ona tedy souhlasila. (Cheeker)
  • V rámci přípravi na roli Jill musela její představitelka Camilla Belle dva měsíce posilovat a běhat. (Cheeker)
  • Jill (Camilla Belle) měla ve filmu k dispozici alespoň pět různých verzí trika stejné barvy. Na scény, které se točily s vodou, měla nepromokavé tričko, které vypadalo jako mokré. (Cheeker)

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama