Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Simon West natočil vyloženě rutinně tenhle áčkový horror ve kterém Camilla Belle vpodstatě jen zameteně pobíhá po velkém proskleném baráku vždy když něco zaslechne/uvidí. Námět s mobilem je bezesporu zajímavý avšak nebyl dostatečně využit. Samotný závěr je nakonec celkem nudný a žádnou pointu v něm nečekejte. Prostě čistý průměr ač to mohlo být něco víc. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Tohle je přehlídka hororových klišé. Simon West se snaží přesvědčením "méně, je někdy více" zahrát divákovi na nervy. Ano daří se mu to - mě na nervy zahrál, ale asi ne tak jak si sám představoval. Připadlo mi to jako úvod z Vřískotu, natahován na hodinu a půl. A blbost Jill (Camilla Belle) neznala mezí. Za své chyby by si smrt zasloužila...škoda. Jediné co působí dobře jsou některé lekačky, ale jinak je to zbytečný film. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

No...teď nevim, jestli jsem tu pointu pochopil špatně nebo správně. Vzhledem k názvu by ta pointa byla i správnou pointou...ale huš kurva, řeknu vám lidi, že konec vás celkem nasere (teda mě aspoň nasral). Ono, koukat hodinu na to, jak pekná dívčina hupsá po velkém, tmavém a tichém domíku není zase takový odvaz...ještě k tomu, když ona slečna zůstane po celou dobu oblečená :) Taky mi nedochází ten "motiv" ... jak vraha, tak Westa.. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Standardní šablona, podle které film nastartuje a také dospěje až do očekávaného finále (neznámé prostředí, velký dům, spousta překážek, lekačky, paranoidní představy, které tentokrát nejsou vizuálně předvedeny, ale nakonec dojdou svého zhmotnění). Motivace záporáka je v tomto případě (ne)dovysvětlena až záhy. Viděno v egyptské televizi v původním znění s arabskými titulky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Název filmu se zjevně inspiroval volební kampaní Václava Klause v době kdy ještě nebyl nestraný prezident, ale stranický předseda. Automat vytáčel naše telefoní čísla a po zdvihnutí sluchátka už měl monolog / jako vždy / profesor. Mediální poradci ODS tuto kampaň nazvali "Na lince je Václav Klaus." Krásná slečna v tomto filmu měla přece jen více štěstí, protože na lince měla o poznání slušnějšího člověka - vraha. Perfektně budované napětí v baráku, ke kterýmu bych se bál i příjiždět. Když mě po skončení filmu pípla SMS od kámošky málem jsem do postele ze sebe vyhodil bobek. Film je tak na hraně mezi třema a čtyřma hvězdama, ale s ohledem na zdejší nízké hodnocení si dovolím vyvažovat. Jinak Camilla Belle byla hodně dobře vyvážená kočina, tý bych volal klidně i z hrobu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Film oceněn cenou Golden Trailer v kategorii nejlepší horor. (Terva)
  • Camilla Belle měla udeřit Tommyho Flanagana během scény v atriu, ale netrefila ho a rozsekla si ruku v oblasti kloubků prstů. Také se bouchla hlavou do okna během boje na schodech. (Cheeker)

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama