Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Filmpub.cz (Jan Klíma)

"Kromě zmiňovaného scénáře, který tu vlastně chybí, jde zejména o dosti neuspokojivý konec, neukončené dějové odbočky a donekonečna protahovaná prostřední část filmu, kde Jill bezduše bloudí domem a dokola zvedá telefony. Na napínavou podívanou opravdu trochu málo. Herečka Camilla Belle však podává…"

MovieZone.cz (Petr Cífka)

"Simon West spatřuje esenci strachu jednak v již zmíněných kočkách, které se pletou pod nohy, navíc ale i v ledničce, z níž odpadávají kusy námrazy, a ve věšáku s kabátem a kloboukem. Kamera proto donekonečna popojíždí za našlapující kráskou, ráda dramaticky sleduje otvírané dveře a s těmi…" více

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama