Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Sairina 

všechny recenze uživatele

První díl 4*: Velmi pěkný začátek, trochu napínání, zatím člověk čeká, co bude dál. Druhý díl 1*: Nevím co se tam vůbec stalo, je to taková rychlá změna po prvním díle jako, kdyby do scénaristy uhodil blesk a přeskočilo mu. No prostě realit je tam hodně a čert, aby se v tom vyznal, hlavně v těch fylozofickejch žblastvech o tom, jak se to a tamto ...(nebudu nic prozrazovat) Třetí díl 3*: Po zklamání z druhého dílu nastává opět změna (asi se scénarista vzpamatoval). Ale i tak je to slabá kvalita oproti prvnímu dílu. Celkem 3*: Z dobrodružného filmu se vyklube podprůměrná sci-fi, takže pro ty, co nemaj rádi zmatené prolínání alternativních realit, nedoporučuji. Ale těm, co je baví každičká zmíňka o Bermudském trojúhelníku, doporučuji. Aspoň zjistí jednu z teorií o vzniku, docela překvapující, kdyby to teda byla pravda. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jak se zdá, Bryan S(w)inger ještě neztratil soudnost, co se týká výběru věcí, jimž hodlá věnovat svůj čas a peníze. Návrat Supergaye mě dost silně přesvědčil o opaku, ale zdá se, že to opravdu bylo jen o splnění rejžova dětského snu. Trojúhelník v prvním díle velice slušně buduje a ve zbylých dvou o něco méně zdařile drží mysteriózní atmosféru, ke které nelze mít vážnější výhrady. Ne, nelze, protože jak začnete přemýšlet o cestách v čase a mezi dimenzemi, nikdy vám z toho nevypadne něco, co by mělo nějakou slušnou logiku:) Herecké výkony dost slušné, gratulace k výběru představitelů. Joseph LoDuca dokazuje, že stále ještě má co říct (tedy nabídnout k poslechu), i když z pochopitelných důvodů to nedosahuje kvality jeho Army Of Darkness - tady nemůžu nevzpomenout na Ashovo "I'm not THAT good." Poslední díl sice dal na p...amětnou především selskému rozumu, takže zlomový okamžik tím jaksi pozbyl svoji veškerou sílu, ale celkově hodnotím Záhadu Bermudského Trojúhelníku kladně. Není to sice žádný skvost televizní zábavy, ale vzpomeňte si, jak že to dopadne skoro pokaždé, když vám komerční televize nabídne několikadílný mysteriózní nebo nedej bože katastrofický film - TO je katastrofa. Nelituju ani jednoho z těch tří večerů (v čemž má po pravdě řečeno jistou roli i fakt, že jsem díky stopáži vždycky v pohodě stihnul přepnout na krrrásnou Norrru) a dávám 70%. PS: Catherine je stále stejně sladká a pomazleníhodná;) ()

Reklama

Redswif 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem neočekával nic, ale výsledek mě překvapil. Původně jsem koukal jen kvůli Catherine Bell, posléze mě děj připoutal ke křeslu a já čekal jaká ta záhada je. V půlce jsem se sice trochu ztratil a nevěděl o čem je řeč, sem tam se objevil nějaký kiks a nosense, ve výsledku však přijemná podívaná. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Čakal som oveľa viac. Hlavným problémom je rozťahanosť deja, ktorá často hraničí s nudou a zákonite nepomáhajú ani fádne dialógy a slabšie vizuálne efekty. Na televízny projekt pomerne kvalitná herecká zostava však zachraňuje čo sa dá a príležitostne sa objaví aj náznak mysteriózna. Prečo však len príležitostne? A s každým dielom ide kvalita neustále nadol a korunu všetkému nasadí hlúpy záver . Áno, cítil som sa oklamaný... ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Ach ne. Reklama na film ohromná jako vždycky, ale celkově je snímek naprosto katastrofální z mého pohledu. Po celou dobu se tam nic neděje a je to neskousnutelná nuda. Když už jsem se posloucháním dialogů a unaven prokousal do třetí části, kde by mělo být všechno lepší a nějak děj rozlousknout, tak jsem se nedověděl skoro nic a to mi podrazilo kolena. Už nikdy více! 25% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)
  • Výkonný producent Dean Devlin uvedl, že v minisérii je přibližně 800 záběrů s digitálními efekty a že o jejich výrobu se postaral stejný tým, který pracoval už na Dni nezávislosti (1996). (fiLLthe3DD)
  • V mnoha scénách můžeme v pozadí zpozorovat hory a skály. Florida má ovšem nejnižší maximální výšku ze všech států USA. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama