Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (275)

plakát

Love, Death & Robots - Za souhvězdím orla (2019) (epizoda) 

Krásná animace, fakt se mi dost líbila (až na ztvárnění hlavní hrdinky, když už není blond). Příběh plný sexu a otázek. Nejvíc mě však zasáhlo procitnutí hlavního hrdiny. Takový příval deprese a beznaděje jsem tedy nečekala. Dost to se mnou otřáslo, proto dávám plný počet.

plakát

Love, Death & Robots - Požírač duší (2019) (epizoda) 

Trochu mi to nádechem připomínalo Castelvanii (seriál), ale nestihlo se to pořádně rozjet. Za tu scénku s číčami, to má ode mě jednu hvězdu navíc.

plakát

Love, Death & Robots - Obleky (2019) (epizoda) 

Animace byla taková trhaná, dobře se mi na to nekoukalo. Nápad zajímavý, takový by mohl být Starship troopers po 50 letech :D

plakát

Love, Death & Robots - Svědectví (2019) (epizoda) 

Příběh mě moc neoslovil, moc tam ani nebyl. Co se týká animace podařená, ale připadalo mi, že je to celé klasicky natočené a pak tam bylo přidáno pár instagramových filtrů, takže si z toho na zadek nesedám.

plakát

Love, Death & Robots - Tři roboti (2019) (epizoda) 

Hodně podařený komediální filmeček, jen by tam mohlo být ještě trochu víc vtipných hlášek. Pro milovníky koček je tenhle díl povinnost :D Hlavně, když při koukání vám jeden kočičí subjekt leží v klíně.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Klasická Marvelovka, barevná, vtipná, akční podívaná v novém světě. Trošku mě u ní překvapil smutnější začátek, který ale umožnil pochopit některé pohnutky Star-Lorda. Ve výsledku se mi film, líbil, i když se v ději a jeho mystice doslova ztrácím. Vlastně ani teď pořádně nechápu, kdo byl hlavní záporák, jak se tam objevil, proč to všechno dělal a tak. Bude to ale asi tím, že jako většina diváků prostě nejsem znalec komiksů. Díky strážcům jsem ale získala nové oblíbené Marvelovské hrdiny, tím je bezpochyb mýval Rocket a stromek Groot.

plakát

Moon (2009) 

Netušila jsem, co od tohoto filmu očekávat. Zda půjde o děsivý horor nebo psychologické drama. Ve výsledku mě překvapilo, že se jedná o realistické drama, kde hlavní úlohu velmi dobře ztvárnil Sam Rockwell. Sice byl děj většinou předvídatelný na míle daleko, ale aspoň atmosféra, taky díky robotovi, byla velmi zajímavá.