Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Pokračování (nebo by se možná i hodilo slovo "remake"), které si zaslouží stejné hodnocení, jako první díl! ... Tudíž také dávám 3,6*. Až na pár rozporuplností (myšleno u obou filmů) jsem byl totiž spokojený jak se na to pěkně kouká. (To se bohužel o americkém remaku francouzského filmu TAXI říct vážně nedalo!) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ideální je si tento "film" pustit zhruba tak dlouho po jedničce, jak dlouho po ní byl natočen. Mně tyto dva filmy dělily asi 2 hodiny, a to byla obrovská chyba! Možná je jedna * málo, ale moje pocity mě k tomu nutí. Dvojice "hrdinů" je težce nesympatická, absolutně idiotsky jednající a nejvíc trapná. To je fakt tak těžce ubohé, že nelze věřit ani jedinou větu. Trapas nuda hnus! To je to, co si myslím. Ještě k tomu tak jasně vypadající příběh od prvních 10 minut! Copak, když točím pokračování, není lepší třeba diváka šokovat? Dyť je to skoro na chlup stejné! A jedno ještě řeknu!!! Machýrek, který klidně maká do krve (jakoby sakra jinej sportovec nemakal), nikdy nemá naději se za půl roku (jestli vůbec) dostat sakra na olympiádu!!! Co olympiádu, ani na blbej mistrák! ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

TANEC S VÁŠŇOU+DENNÍK PRINCEZNEJ Jednotka je v podstate klasika... Dvojka však nadväzuje na vlnu moderných tanečno, športovo, korčuliarskych filmov. Okrem "klasického" klišé však obsahuje aj niekoľko dosť neuveritených scén (už vidím akoby rodičia zvládali nonstop priviazanie dcéry k v podstate neznámemu chlapovi...). Inak je to príjemný film o láske a hľadaní svojej cetsy, akých sme už videli tucty, a aké sa budú aj ďalej točiť... IMHO s korčuliarskými scénami sa moc nehrali... ()

TO 

všechny recenze uživatele

Béčková pohodička mezi **a***. Dcera páru z prvního dílu prožívá to samé jako její rodiče před lety. Rozdíl mezi tímto a prvním dílem je přesně ten rozdíl co je mezi áčkovým a béčkovým filmem. Toto pokračování se dá určitě skouknout, ale stejnou radost jak z prvního dílu z něj mít nebudete. Ti herci co hrají postavy Dorseyho a Moseleyové které v jedničce hráli D.B. Sweeney a Moira Kelly jsou v těch rolích celkem trapní, i když se jim trochu podobají. Finále se odehrává na zimních olympijských hrách v Italském Turíně, tedy na těch které právě sleduji v televizi:-) ale takové parádičky na ledě, jak v tomto filmu jsem tam neviděl. Jó, a na okamžik se zde ukáže Al Lambertová z kroku za krokem (Christine Lakin ) v bikinách. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Zopakovala jsem si ( pro jistotu) i „Ledové ostří“ a je to opravdu hodně podobné, outsider si poprvé obuje krasobruslařské brusle ( tady se dokonce poprvé postaví na led) a zanedlouho se ocitne na olympiádě a bojuje o zlato. A po vyjasnění …. má mě rád, nemá mě rád; má mě ráda, nemá mě ráda. Zazvoní zvonec a pohádky se zlatým kovem je konec. Doufám, že jsem toho moc neprozradila : -)). Velkým překvapením pro mě bylo, že ta protivná Káča (tedy Kate) z jedničky se změnila na tak sympatickou a chápající matku a trenérku. Manželství dokáže vskutku divy. 2,5* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)
  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)

Reklama

Reklama