Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

mira.l 

všechny recenze uživatele

No je to už nějakej ten pátek, co jsem viděl původní Ledové ostří, ale pamatuju si, že mě to hodně bavilo a že mě tam bavila Moira Kelly. Musel jsem si tedy trochu osvěžit paměť a přečíst si obsah toho původního a tohoto filmu, abych se dostal do obrazu. Musím konstatovat, že teď momentálně nedokážu posoudit, o kolik je který film lepší, ale i tenhle mě docela bavil. Především mi vždycky udělá radost, když hlavní postava dokáže ve tváři vytvořit nějakou mimiku a netváří se celý film stejně. A to Christy Carlson Romano splnila. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak. I když je to to samé téma, co v jedničce, tak přesto byl tenhle film v něčem trochu jiný a stále tak hezký jako jednička. Výborná pasáž, kdy je Christy připoutaná k Rossovi, aby se naučili dělat věci spolu. U večeře jsem se fakt zasmála, když padali oba ze židle:-))) Prostě škádlivá romantika jako blázen. Přesto, že všichni ví, jak to skončí, tak vůbec není nuda se na to koukat:-) btw. proč není Ross Thomas uveden v Hrají? ()

Reklama

Muhehee odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejhorších filmových zážitků, možná proto, že mu nebylo úniku. Jen si jeďte na dovolenou autobusem. Z poklidného výletu se stane v okamžiku horor, v okamžiku kdy vám pustí Ledové ostří 2. Po pěti minutách si řeknete, že to je ale pěkná blbost, po deseti minutách budete chtít dočasně oslepnout a ohluchnout a po půl hodině se budete snažit rozbít hlavou okno autobusu a za jízdy vyskočit a ukončit tak své utrpení. I díky téhle filmové otřesnosti si budu dovolenou pamatovat navěky. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ideální je si tento "film" pustit zhruba tak dlouho po jedničce, jak dlouho po ní byl natočen. Mně tyto dva filmy dělily asi 2 hodiny, a to byla obrovská chyba! Možná je jedna * málo, ale moje pocity mě k tomu nutí. Dvojice "hrdinů" je težce nesympatická, absolutně idiotsky jednající a nejvíc trapná. To je fakt tak těžce ubohé, že nelze věřit ani jedinou větu. Trapas nuda hnus! To je to, co si myslím. Ještě k tomu tak jasně vypadající příběh od prvních 10 minut! Copak, když točím pokračování, není lepší třeba diváka šokovat? Dyť je to skoro na chlup stejné! A jedno ještě řeknu!!! Machýrek, který klidně maká do krve (jakoby sakra jinej sportovec nemakal), nikdy nemá naději se za půl roku (jestli vůbec) dostat sakra na olympiádu!!! Co olympiádu, ani na blbej mistrák! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch dramatických pokusů, tak byc tuhle slaďounkou ptákovinu hodnotil líp. Dvojice složná z krasobruslařky a skejťáka mi přišla hodně fajnová a dokonce i zábavná. Až miani nevadila ta spousta hovadin, která děj provázela. Jenže jakýkoliv pokus o dráma měl za následek bouřlivý smích. Smích nad stupiditou tvůrců a jejich snahou dodržet za každou cenu škatulku žánru. Děsně předvídatelné a přitom vůbec být nemuselo. Ty postavy to nepotřebovaly a vystačily by si klidně samy. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)
  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)

Reklama

Reklama