Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Touto cestou by som chcela vyjadriť ospravedlnenie Jennifer Aniston za to, že som jej herecké výkony prirovnávala k splaškom plávajúcim dole kanalizáciami. V tomto kúsku ma totiž presvedčila omnoho viac než (hoci strašne chutný) Gyllenhaal, i keď, možno je to tým, že jeho postava bola celkovo napísaná veľmi plocho a jednostranne. Dej plynul pekne, páčil sa mi koniec ktorý som sčasti očakávala no lepšie sa z toho vykorčuľovať nedalo. Príjemný zážitok. 7/10. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu nedocenený film. Povedal by som, že taká netypická Aniston-ka. Videl som s ňou veľa filmov, preto viem, čo môžem vopred očakávať. Jej typický žáner je romantická komédia (ktorá vyznie častokrát hlavne ako romantická nie až tak komédia), ale pri tomto filme, by som ostal striktne len pri romantická dráma. Film sprevádza po celý čas vynikajúca tajomná atmosféra, ktorá tomu dodáva niečo naviac. Niečo čo ma na tom tak upútalo - okrem Jennifer, ktorej hlavne rannú tvorbu obľubujem. Ináč už od začiatku som videl podobnosť s "Nevernou" s Diane Lane. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Hodná holka není nikterak vyjímečný film, nicméně v kategorii "nezávislé" americké tvorby představuje slušný nadprůměr a na rozdíl od žánrových snímků velkých studií dokáže zprostředkovat poznání aspoň kousíčku té skutečné Ameriky tuctových lidí, kteří se živí běžným, nikterak zajímavým zaměstnáním. Jennifer Aniston jsem tu unavenou a životem otrávenou prodavačku věřil - je zajímavé, že je to první role jedné z nejlépe placených seriálových ženských hvězd, kde jsem její výkon vzal. Vedle J. Gyllenhaala stojí za zmínku i zkušený John C. Reilly v roli poněkud přízemního manžela. Celkový dojem 65 %. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Překrásná nekončící nicota nebo známá vůně šminek, nevyrovnaný kluk nebo buran doma u televize... Hledání, pochybování, kruh, který nemá cestu ven, a tak je vše tak zvláštně zacyklené, zpomalené, až statické. Film působí autenticky, Jenifer role zřejmě napsaná na tělo. Vše podtrhuje hudba,. Výborný dabing. 75% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Jaké je nejoblíbenější téma amerických nezávislých filmařů? Hledání únikového východu z bludného kruhu rutinního života bez vyhlídek. Jaký je jejich oblíbený žánr? Základ tvoří drama dávající dostatečný prostor snaživým hercům (všechny hollywoodské hvězdičky si přece chtějí zahrát v „něčem umělečtějším“) a kolem něj je příležitostně rozehraná, přiměřeně bizarní, komedie. Happy end v jakékoliv podobě je zcela nepřípustný, vždyť jím se vyznačují všechny ty hnusné, přeslazené komerčáky. Tohle platí obecně, stejně tak platí fakt, že americká nezávislá filmová scéna je natolik otevřená novým talentům, že se v ní jen obtížně hledají kvalitní filmy. Hodná holka sice není jedním z nich, ale na rozdíl od těch vyloženě špatných má pár pěkných momentů. Rovněž má Jennifer Anistononovou, snažící se vymanit z role Rachel (snaží se holka, snaží, ale to je asi tak vše). Inu, oslava průměrnosti. 65% Zajímavé komentáře: Le_Chuck, DaViD´82, marti ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Jake Gyllenhaal priznal, že v sexuálnych scénach filmu bolo jeho hlavnou úlohou ležať nad Jennifer Aniston a zakrývať jej prsia. Povedal, že medzi nich vložila aj vankúš, aby sa nedotýkali v spodnej časti. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy se Justine (Jennifer Aniston) vrací domů, sledují Phil (John C. Reilly) a Bubba (Tim Blake Nelson) v televizi seriál Happy Tree Friends (od r. 2006). (Avalon820)

Reklama

Reklama