Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Galahad 

všechny recenze uživatele

Byla to obyčejná hodná holka, ale bohužel měla velikou smůlu na lidi kolem sebe : věčně zhulený manžel, jeho věčně zhulený zakomplexovaný kamarád, potom paranoidní milenec a jeho prapodivní rodiče. Kolegové v práci : kolegyně tak zdravá, až na to umře, člen ochranky : šmírák a náboženský fanatik...Film ubíhal v ospalém tempu a i ty nejbizardnější situace byly podávány jakoby běžný standard. Trošku to připadalo ušité horkou jehlou, ale možná to byl záměr. ()

Adush93 

všechny recenze uživatele

Docela obyčejný námět, profláklé obsazení a velmi, velmi špatné zpracování. Naprosto bych vypustila komediální žánr, nesympatické a nervy drásající zaměstnance obchoďáku, přizvala dobrého hudebníka pro soundtrack a mohlo by z toho být slušné drama. Vlastně jsem s hlavní hrdinkou soucítila, fandila jí. Takže Jennifer Aniston se tu vůbec neukázala ve špatném světle. Dokázala, že umí hrát i vážnější role, než potrefenou Rachel. A Jake Gyllenhaal byl skvělý. Ty role psychicky narušených mladíků mu prostě sedí. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil. Hodnej člověk je ten, kdo se nerozhoduje podle toho, po čem touží on sám, ale co se od něj očekává podle hesla společnosti "Normální je...." ??? Nezlobte se na mě, ale takovej člověk přece není hodnej, nýbrž blbej. Tohle je ten pravej důvod, proč se na ulici každej druhej tváří jako zmoklý štěně; protože se jako ovečky řídíme pravidlem hesla společnosti "Normální je...", a přitom nikdo vlastně doopravdy neví, co slovo normální znamená. Normální se určitě nerovná správný, pokud teda heslo "Normální je..." neznamená "Žij si svůj vlastní příběh." O tom ale silně pochybuju. Ona totiž trocha tý sobeckosti k životu patří, když chcete bejt šťastní. To ale společnost nerada slyší. Takže, Jennifer, buď radši veselá, hodný ať si jsou třeba zlatý rybičky. ()

mazic 

všechny recenze uživatele

Je depresivní koukat na většinu z nás i v tlevizi, proto to nízké hodnocení, jelikož jen málo z nás si řeklo, kurňa koukám na sebe a zkusím změnit svůj stereotyp........Jelikož mě tento problém, momentálně, netíží, celkem jsem se nudil při koukání na tento film...... Mohl jsem se na něj kouknout z okna a u většiny v okolí bych našel to samé........ A jinak nedoporučuji koukat s někým, kdo má depresi... Mohli byste jí z něho dostat taky :-) dvě hvězdy za herce........ ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Příběh plný neporozumění, apatie ze života a ze vztahů, z práce, zkrátka z neprožitého života. Krásně vás utlumí a nemáte chuť o čemkoli přemýšlet. To je asi jediné plus. Jinak celkem nudné drama, na kterém není ani špetka "komediálna". Jennifer Aniston patří k mým nejoblíbenějším herečkám, ale mnohem víc mi na ni sedí komedie. Neříkám, že to odehrála špatně, jen tomu prostě něco chybí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (14)

  • Jake Gyllenhaal priznal, že v sexuálnych scénach filmu bolo jeho hlavnou úlohou ležať nad Jennifer Aniston a zakrývať jej prsia. Povedal, že medzi nich vložila aj vankúš, aby sa nedotýkali v spodnej časti. (Arsenal83)

Reklama

Reklama