Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Elitní tým analytiků FBI se vrací, aby společně čelili jejich největší hrozbě – sériovému vrahovi, který využil pandemie covid-19 a vybudoval organizovanou síť sériových vrahů. Jakmile se svět znovu vrací do normálu, síť začne fungovat a tým musí dopadnout jednoho vraha po druhém. (mikki089)

Recenze (3)

mikki089 

všechny recenze uživatele

2 roky poté, co Myšlenky zločince oficiálně skončily, se "starý" tým navrací na obrazovky diváků. I přes to, že zprávy o pokračování mě velmi potěšily, sledování už tak zábavné nebylo—pro mě bylo největší zklamání, že si Matthew Gray Gubler nezopakoval roli Reida, jenž mi přijde jako "ikonická" role seriálu. Navíc stále nevím, jak se cítit s tím, že Rossi (Joe Mantegna) není v důchodu, ale místo toho stále běhá kolem se zbraní, i když vypadá, že se každou chvíli rozpadne (prostě mi přišlo, že v reálu by takového člověka do terénu nepustili...). Celkově děj byl podobný jako typické Myšlenky zločince, síť sériových vrahů, jenž vznikla kvůli koronaviru, byl vymyšlen (dle mého názoru) velmi pěkně, ale nic mi to nedalo (až na to, že Garcia (Kirsten Vangsness) se konečně dočkala milostného románku!) a myslím si, že tato série nebyla nakonec tak potřebná, jak si všichni mysleli. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série porušuje všechna pravidla těch předchozích. Táhne se to jak smrad, skáče to z postavy na postavu - nedovedu si představit, že bych na to koukal s týdení pauzou .... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Velká škoda. Od Evolution jsem skrze její promo čekal zásadní obrat z té klasické "tv detektivky", jakou Myšlenky Zločince jsou, na modernější seriálovou podobu v čele s charismatickou bandou vyšetřovatelů a zábavnou zápletkou. Bohužel to se ale nekoná a Evolution je jen další generická tv série, která ničím nevyčnívá i přesto, že se tak chce tvářit. Parta detektivů je až moc obyčejná, záporáci nejsou ničím vyloženě zajímaví a celé to prostě "jen tak plyne", ostatně úplně stejně, jak kdybych sledovat televizní díly na nově - a s tímhle já bohužel ztrácet dál čas nechci a po 6. dílu odkládám. Waste of time. ()

Galerie (123)

Reklama

Reklama