Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 242 h 39 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

Série(17) / Epizody(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Recenze uživatele jprmusic k tomuto seriálu (2)

Myšlenky zločince (2005) 

Mimořádně špatmý seriál. Žádná originalita, mimořádně špatně napsané a silně nesympatické postavy včetně příšernýho Patinkina, kterej je nejenom špatně napsanej, ale ještě hůř zahranej (ze všech postav vypadá jako největší psychopat právě ta jeho). Bída Po sérii 10 - zas tak špatný to není - jen roli příšernýho člena týmu přebírá García - jeji osoba je opravdu k nesnesení a nechápu, jak mohli scénáristi něco takovýho vůbec vymyslet. Te bohužel asi na rozdíl od Patikina neodejde .... ()

Evoluce (2022) (S16) 

Tahle série porušuje všechna pravidla těch předchozích. Táhne se to jak smrad, skáče to z postavy na postavu - nedovedu si představit, že bych na to koukal s týdení pauzou .... ()

Související novinky

Reklama

Reklama