Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Torision 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná teenagerovská komedie.Nic neurážející,postavená na slušném základě u kterého se člověk dobře pobaví.Film narozdíl od podobných tohoto žánru neoplývá fekálním humorem ani vulgaritou.Myslím,že spoustě mladejch lidí by měl padnout do noty....prostě S.H.I.T. (South Harmon Institute of Technology) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

To, v jakém duchu se začínají teenagerské komedie odehrávat, už začíná zavánět trapností. Dokud jde v žánru jen o základní biologické touhy, popřípadě školní ples, vítězný zápas, korunu královny krásy, zapadnutí do kolektivu nebo sbalení největší krásky, dá se odpustit hodně, ale když mi po pár minutách došlo, na čem bude založena celá zápletka, nechtěl jsem věřit. Takhle vyměklou a přitom na hlavu postavenou absurditu jsem snad ještě neviděl. Když hrdinové místo shánění obsahu přednášek a šprtání na zkoušky pozorují studentky v bazénu, je to pořád ucházející sranda, ale závěr onu příjemnou nadsazenost pohřbívá několik desítek metrů pod zem. Tklivá hudba, pohnutí porotci, shovívaví rodičové a nadšené plácání po zádech. A já zralý na hlasitý výsměch tvůrcům. Je to škoda, protože Justin Long hraje již v několikáté pochybné komedii, ale i přes nezpochybnitelný talent ne a ne dostat áčkovou příležitost. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Justin Long žene film vpřed spolu se svými podivnými kamarády "studujícími" na fiktivný vysoké škole. Zajímavý nápad, který je vyždímán dostatečně. Vedle povedených vtipů nechybí ani vážnější závěr a pár moralizujících rozhovorů, to už je ale bohužel trademark amerických komedií. Vedle vážnějších partií vtipná komedie, kterou si nejlépe užijete s partou přátel. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typická americká teen zábava, kterou jsme měli možnost vidět už tisíckrát. Chvílema se člověk směje, chvílema si připadá trapně, chvílema nechápe a zbytek času se nudí. Scénář je docela ubohý, ale je tu alespoň trochu originální myšlenka. Nemůžu říct, že bych tenhle film úplně odsuzoval. Dalo se na to koukat a sem tam jsem se i zasmál. Ale žádná pecka to není. Tuctová zábava ..35% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jsou kupodivu dvě hvězdy obrovský úspěch. Accepted, který se totiž tváří jako obyčejná teen komedie s poměrně hloupým a značně za vlasy přitaženým nápadem, nakonec poměrně dobře šlape a není zdaleka tak stupidní jak by se mohlo na první pohled zdát. Místy jsem se dokonce i bavil. Nedokážu, ale překousnout, že přes to všechno se jedná o prvoplánový útok na teen diváky a film v sobě nemá nic navíc. Přesto těch 90 minut se na něj dá koukat docela příjemně a nijak v podstatě neuráží. Rejection. That's what makes a college great. The exclusivity of any university is judged primarily by the amount of students it rejects. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)

Reklama

Reklama