Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Mr.Pumpkin 

všechny recenze uživatele

Bezva vejšku jsem viděl čirou náhodou a musím říct, že jsem k němu zpočátku přistupoval značně skepticky. V průběhu filmu se moje skepse rozplynula a já se poměrně slušně bavil. Jasně, není to žádný převratný film a je značně nereálný, ale nehraje si na nic víc, než nabízí a to je mi sympatické. Pohodička, která panovala na South Harmon Institute of Technology, se přesunula i do našeho obývacího pokoje, kde jsem film povětšinu času s úsměvem na tváři sledoval. 65% ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Připravoval jsem si ledový obklady a Aspriny. To víte, na americký komedie, aby už člověk předem k lékaři objednaný byl (přehodťe si slova do správného pořadí). Ale Bezva vejška odpálkovala ty nechutný pochybnosti a takový ty vize typu: kaluže ejakulátů či scény "zahrajeme si na filozofy, abychom dali americkému publiku trochu toho tvůrčího nasměrování" byli zahnány do kouta. Justina Longa si už všímám opravdu dlouho. Baví mě jeho komediální projev a narozdíl od jeho prcičkovských kolegů nezabřednul v jednom žánru. Tenhle kluk je pro mě prototypem hocha budoucnosti (ÁÁÁÁnoooo). To, že Accepted má scénář, který by vymyslel i můj hafan je sice malou vadou na kráse, ale když já se bavil. Ba co víc, já bych to možná sjel ještě jednou.... Supééééér ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně takovej ten prototyp filmu, o kterým se řekne stupidní teenagerovskej, ale stejně se na něj budou všichni koukat, protože to je prostě pohodička film. A nezkazí to ani to jedno hyper mega giga klišé na konci, na který sem se ale připravoval celej film a tak sem to bez větší újmy na zdraví zvládnul celekm v pohodě ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

50% ● Tuctová záležitost, která žánrově kopíruje podobné filmy. Znáte to, nesmyslná idea, která vás ale svou absurdností nadchne, mezitím se line nějaký nereálný děj, náznak sexy románku a na konci samozřejmě všechno dobře dopadne absolutně proti zdravému rozumu, ale to je vám jedno, protože jste si přeci přáli, aby TO dopadlo TAK jak mělo. Nicméně kdo má rád tenhle styl, patrně se nudit nebude; možná bych dal i 3*, ale fakt si myslim, že podobných kousků už bylo dost. ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Film, který mě překvapil a hlavně pobavil! Čekal jsem tuny balastu, triviálních a otřepaných vtípků, otřesné a nesympatické hrdiny, typický americký teenage vejškrab z pomyslně nekonečné studnice hollywoodských scénářů. Ale světe div se, opak je pravdou. Inteligentní humor, sympatičtí hrdinové a hlavně atraktivní prostředí podložené dobrými nápady. Ideální snímek pro oddych, pobavení i zamyšlení. Nesmějte se mi, to zamyšlení berte jen tak naoko, protože u tohoto snímku je lepší vypnout :), ale přeci jenom, když je ke konci ve filmu řeč o tradicích a běžných postupech, je nám řečeno co je správné a jak to nemá vypadat, donutí vás to zamyslet. Učení je o principu, a student se z principu chce učit, to co ho zajímá, proto myšlenka udělat školu studentů pro studenty, s experimentálními metodami, je zajímavá a lákavá a to je jeden z těch dobrých nápadů, kterých zde najdete víc. Tyto nápady jsou sice podány co nejšílenějším způsobem, tedy způsobem, který by v reálu asi neobstál, ale svůj účel ve FILMU plní - baví mě... a tak to má být. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)
  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)

Reklama

Reklama