Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Justin Long žene film vpřed spolu se svými podivnými kamarády "studujícími" na fiktivný vysoké škole. Zajímavý nápad, který je vyždímán dostatečně. Vedle povedených vtipů nechybí ani vážnější závěr a pár moralizujících rozhovorů, to už je ale bohužel trademark amerických komedií. Vedle vážnějších partií vtipná komedie, kterou si nejlépe užijete s partou přátel. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Staré dobré komediální držky v mladém provedení mi nedávno nabídl Netflix a v rámci naplnění kvót filmového žánru "oddychovka" jsem byl díky tomuhle filmu celkem v pohodě. Bylo vtipné sledovat (párkrát jsem i vyprsknul smíchy) jak si looseři přestavují bývalou psychiatrickou léčebnu na imaginární vejšku a koleje......................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie, která mě skutečně pobavila. :) Kdo by si nepřál vybrat si vysokou školu podle svých zájmů a koníčků? Justin Long mě úplně ohromil. Nápad natočit komedii o "falešné vejšce" byl skvělý nápad, je samozřejmě jasné, že ve skutečnosti to možné není. Zpočátku jsem se děsila, že to bude další typ Prciček, ale výsledek filmu mě nakonec příjemně překvapil. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už ten nápad mi přišel dost ujetej, ale fakt je, že jsem se párkrát docela zasmál, a to kravinám, ale zasmál. Jenže příběh je hodně bláznivej a když hlavní hrdina je hnusnej jak noc, což netvrdim že nejsem i já, a proto to můžu tvrdit, je škoda tohle házet do hnoje, právě proto, že je to tak šílené. Jenže to ani jinak nejde. To téma je fakt hodně šílený a nakonec to dopadne nedejbože tak nedůvěryhodně, že člověk, se kterym se život nesral, by se tomuhle všemu neskutečně vysmál. I tak je Bezva vejška docela dobře ujetá komedie, sice za dvě hvězdy, ale už za ten nápad stojí za to všecko vidět. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)

Reklama

Reklama