Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Čas od času je třeba udělit nějakému skvostu nízké hodnocení, aby se neřeklo. Tentokrát padla za oběť SLADKÁ LAURA. Předpokládám, že tenhle seriál vyznívá daleko lépe v původním znění, protože to, co vysílá TV Barrandov, je k pláči. Nevím, zda je chyba na straně zahraničních distributorů nebo českého dabingového štábu, ale proč nejsou v české verzi mimo dialogů a hudby slyšet vůbec žádné zvuky prostředí a ruchy? Seriály tohoto charakteru si sice lepší opracování většinou nezaslouží, ale přeci jen, možná by nepůsobily tolik úděsně. (479.) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Co blázníte, vždyť je to náhodou docela prima! Jsou daleko horší o těch jihoamerických ani nemluvě.. Jeden z mála koukatelných opravdových zcela myslitelných běžných ale hlavně i docela reálných příběhů...Čas uběhne jako voda, jen tý přehnaný patetičnosti (v podobě citů, vyznání lásky ap) bych občas trochu ubral. Dávám za tři a dal bych možná i víc, nebýt tam toho organizátora šéfkuchaře Roberta kterej je někdy fakt na ránu:-) Ale i tahle role je zcela běžná v normálním životě, hlavně někteří podnikatelé by se v ní mohli vidět. Docela povedená romantická telenovela po Německu, ve které se pořád něco děje a pořád vás něčím překvapuje:-) Co Němci neumí tak to jsou v první řadě rádoby detektivky, romantické seriály alá Rosamunde Pilcher a pak možná až ty pokusy o telenovely:-) ps: Oblíbené postavy: recepční Alfons Sonnbichler a šéfkuchař Robert Saalfeld ml. :-)! 1.série 3*, 2.série 3*, 3.série..... ()

Reklama

mnx 

všechny recenze uživatele

V noci, když ostatní stanice měly pauzu, shlédnul jsem pár dílů na jediné běžící soukromé televizi. Na rozdíl od českých telesraček mi to nepřijde tak šíleně trapné a znechucující. Je tam vidět určitý prvek uvolněnosti, který těm českým "skvostům" dost zoufale chybí. Dávám tedy jednu hvězdu za německou krásně infantilní kóču Sabrinu :) ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál, u kterého můžu úplně vypnout. Postavy se sice chovají jako banda trotlů, je až k nevíře, jak i ty nejjednodušší situace řeší nesmírně komplikovaně, ale asi právě tahle nereálnost mě baví ze všeho nejvíc :) "Musíme si promluvit." "Miluji tě!" "Přirozeně!" "Omlouvám se..." ()

Dataminer

všechny recenze uživatele

Vždy mě pobaví, když někdo má potřebu hodnotit nějaký film či seriál, přestože jde o žánr, který už jen z principu nesnáší (v lepším případě ignoruje či nechápe, že daný žánr má svá specifika). Je jasné, že hodnocení od takového diváka bude "odpad" či jedna hvězdička. A aby bylo absurditě učiněno definitivně za dost, tak té telenovele ještě vyčte věci, které jsou přímo základem telenovel - nerálné, naivní, sladké, trapné, stovky až tisíce dílů ..... Jo, takové hodnocení má fakt smysl. Stejně jako když někdo nebude mít rád válečné filmy a pak jim bude vyčítat, že je tam zbytečně moc násilí a že se tam střílí. Dlouho jsem se tak nenasmál, jako při čtení komentářů u tohoto seriálu, kam jsem zabloudil náhodou (předpokládám že pod ostatními telenovelami to bude stejně výživné). Děkuji. Protože číst komentáře lidí, kteří telenovely nesnášejí z principu, jak zde brečí a hudrují jak je to strašně hrozné, a že jen blbec se na to může dívat, je k nezaplacení. :) Jo lidi, zapněte si telenovelu a pak se divte, že je to......telenovela. :D ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Fürstenhof v skutočnosti nie je hotel, zábery z jeho izieb, recepcie, kuchyne a ďalších interiérov sú natáčané v štúdiu. (nico_1)
  • Název seriálu se z němčiny dá přeložit jako „Bouře lásky“, nicméně v Česku se vysílá pod názvem ústředního páru dané série. Na Slovensku pak pod názvem Sila lásky. (peeteno78)

Reklama

Reklama