Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Aeven 

všechny recenze uživatele

Občas mám to "štěstí", že zrovna nemám co dělat a tak si zapnu televizi. ...Právě teď běží série "Pauline a Leonard". A tak jsem si říkala co bych nezabila čas a nepodívala se. Čekala jsem, že to bude něco úplně stejně zoufalého jako třeba Marina, ano sice hlavní hrdinka působí opravdu zoufale a hlavní hrdina na tom není, připadá mi moc líp. Moc inteligence asi oba nepobrali a jejich údělem je být hlavně nešťastní a brečet až téměř do úplného dlouho natahovaného happyendu. Prostě telenovela! Avšak mám ten seriál ráda. A víte proč? Jen jediný důvod! Ty záběry na krajinu a přírodu jsou nádherné! Třeba se mi líbil díl kdy Pauline a Leonard byli ve Vídni. Moc krásné záběry!:) Jinak je to kravina. :) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak u horkokrvných hispáncov chápem dôvody na natáčanie tých hrozných telenoviel, aj keď aj tam to už pomaly prestávam chápať, ale u Nemcov? Obyčajná hrôza! Vysielanie tejto katastrofy kinematografie po všetkých stránkach na slovenskej verejnoprávnej televízii úplne kazí jej dôveryhodnosť a znižuje sledovanosť. Naozaj asi len tá úvodná zvučka stojí za to, inak to robí hanbu všetkým romantickým filmom a seriálom. Po všetkých stránkach hrôza! ()

Reklama

klokyn 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo mám pocit, že táto telenovela je tak trochu nadpriemerom vo svojom žánre. Dávam jej tri hviezdičky, ale samozrejme iba v rámci telenoviel. V porovnaní s inými filmami, ktorým som dal rovnaké hodnotenie je to čistá sračka. Je to nemecký seriál, má asi 310 častí a čo je prekvapivé, že sa tu nevyskytujú takmer žiadny vyslovený záporáci ako v debilných juhoamerických "romantických seriáloch". Rád si to pozriem a nehanbím sa za to. Dokonca sa často zasmejem, ale to skôr na scenáristovej blbosti. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože ZA CO??dívala jsem se na to doslova s otevřenou pusou a naprosto jsem nepochopila poitu německé telenovely..Strašné!!!!Naprosto nepřípustné, že existuje na světě tolik talentovaných filmařů ale třeba zrovna tahle blbost spatří světlo světa a nikdy nepochopím tuhle logiku... To je jakoby si řekli nemám čím zaplácat visílací čas dám tam tuhle blbost NEUVĚŘITELNÝCH 70 minut nebo kolik to jelo V KUSE....panebože....nezlobte se ale ten kdo se na to dívá musí být potom asi opravdu vymazaný... ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Čas od času je třeba udělit nějakému skvostu nízké hodnocení, aby se neřeklo. Tentokrát padla za oběť SLADKÁ LAURA. Předpokládám, že tenhle seriál vyznívá daleko lépe v původním znění, protože to, co vysílá TV Barrandov, je k pláči. Nevím, zda je chyba na straně zahraničních distributorů nebo českého dabingového štábu, ale proč nejsou v české verzi mimo dialogů a hudby slyšet vůbec žádné zvuky prostředí a ruchy? Seriály tohoto charakteru si sice lepší opracování většinou nezaslouží, ale přeci jen, možná by nepůsobily tolik úděsně. (479.) ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Fürstenhof v skutočnosti nie je hotel, zábery z jeho izieb, recepcie, kuchyne a ďalších interiérov sú natáčané v štúdiu. (nico_1)
  • Od 14. série je ústřední píseň „Stay“ od zpěvačky Curly v nové, upravené verzi. (peeteno78)

Reklama

Reklama