Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

gizi 

všechny recenze uživatele

I když se zpočátku zdá, že jde o laciný komerční snímek, opak se ukazuje pravdou. Je to malá, ale krásná perlička, která se v celé své kráse odhalí až v posledních asi 20 minutách. Nezapře se, že film má na svědomí velký režisér. Film je překrásně prošpikován hudbou, ať už moderní, nebo klasickou. A u závěru jsem se opravdu moc pěkně pobavil. Hodnocení snímku vychází po většinu do 70%, ale závěr vrcholí na 85% a nebojím se celkově dát 80%. 26.7.2014. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Jak natočit film s Monicou Bellucci??? Pravidlo 1: Musí se svlíknout:-) 2) Musí mít aspoň sexy obleček... když jde o film na který by mohli jít i děti:-) Nicméně tenhle film ze mě dělá vola. V první části se tváří jako film o řešení problému ...co s tím zamiloval jsem se do prostitutky... ale pak se to zvrhne v šílenou frašku, které při nejlepší vůli nerozumím... ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Áno, Monica je zrodená pre rolu femme fatale, mužské oko sa isto poteší jej účasti na filme a niekedy mi celý film pripadal ako "one woman show". Tak trochu schématický príbeh o hľadaní duševnej pohody a odpoveď na otázku, či je viac láska alebo peniaze. Určite to nie je komédia, je to taký mix všetkého možného a ničoho zároveň. Som na pochybách- buď sa snažil Blier o metaforické a alegorické pojednávanie o ženskej psychike a vzťahoch(pretože niekedy sa mu to celkom darí, najmä posledných 15 minút bolo príjemných) alebo využíva to , že Monica sa vyzlečie pri každej príležitosti a všetko okolo nie je podstatné a vsádza na jej "vnady"...Nech už je to akokoľvek, mne sa to celé celkom páčilo:) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

A kurva zůstala kurvou. A film? Myslím, že si z nás udělali stejnou srandu jako Francois z Daniele. Tváří se to vážně, ale je to trapné nic. * za to, co nám všem M. Bellucci ukázala. Není moc hezčích hereček na této planetě a v jejím věku! Nádhera! A * za snad jediní opravdu herecký výkon v celém filmu, a to výkon G. Depardieu, který z této katastrofy udělal film a když nebyl dobrý záběr na křivky M. Bellucci, jedině tehdy se dalo na film koukat. Jinak zbytečnost na entou! ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Od Bliera jsem hodnotil dva filmy, oba mají za 40% a oba ze stejného důvodu - Monica neMonica :-) Jedná se o druh přetaženého divadelního komedianství napasovaného do filmového světa, jež se občas vyskytovalo třeba u Belmonda v nižších dávkách - ale s tím rozdílem, že Belmondo to dokázal ustát a scénáristi jeho filmů svým umem vyvážit... Svět Blierova vnímání mi není blízký. Nedoporučuji. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)
  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)

Reklama

Reklama