Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Proboha. Chvíli jsem třeštil oči na dialogy, a pořád čekal, že se něco stane a najednou to celé pojede normálně. A nic. Docela lituju naše herce, že tohle "museli" dabovat. Kromě hezké hudby, které si ale kromě závěru ani nevšimnete, zůstane Combien tu m'aimes? otřesným zážitkem. Láká-li vás přítomnost Monicy Bellucci, která tu nejednou ukáže své vnady, raději si zkombinujte jiný její film s jakkýmkoliv lepším pornem. A budete to mít i bez těch keců. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Už to tu bylo zmíněno mnohokrát, ale proč to nezopakovat - Monica zaujme a to hned na několik hvězdiček ;-) Příběh taky nenudí - i když je občas potíž s jeho sledováním (ať už je to způsobeno vsuvkami nebo svlečenou hlavní hrdinkou..). Přesto si každý z hlavních hrdinů zaslouží min. jednu hvězdu Depardieu jako pasák vypadá věrohodně, Campan, jako zamilovaný hrobař Alfonz, jehož také zlobila pumpička je taky dobrý a třešnička na dortu v podobě překrásné Bellucci nepotřebuje komentářů.. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Aha..., tak ona je to komedie... Říkal jsem si, že na eroťák je to málo erotický, na romantiku málo romantický, na drama málo dramatický a ejhle- komedie. Tak to jsem ovšem vůbec nepochopil. Dávám 3 pecky, všechny 3 jsou za Monicu. Zbytek vypouštím. Být tam místo Bellucci třeba ta jejich sousedka, tak jsem u toho vydržel možná i 20 minut. Takhle jsem to byl ochoten vydržet až do konce. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem, že dostanu takovou milou francouzskou variaci na slavnou Pretty Woman. Nic takového jsem ale nedostala. Tak jsem si alespoň chtěla udělat další zářez na filmové pažbě Monicy Bellucci a to byla zdá se taky chyba. Tak v čem je sakra zakopaný pes? Už vím, v režisérech, které nezajímá příběh, ale jen krásné tělo se slavným jménem. Najde se konečně někdo, kdo obsadí tuto herečku do nějakého filmu kvůli tomu, že umí hrát a ne kvůli tomu, že má bezchybné tělo? (Mimochodem, to jí může většina žen závidět. Já samozřejmě taky.) ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Od Bliera jsem hodnotil dva filmy, oba mají za 40% a oba ze stejného důvodu - Monica neMonica :-) Jedná se o druh přetaženého divadelního komedianství napasovaného do filmového světa, jež se občas vyskytovalo třeba u Belmonda v nižších dávkách - ale s tím rozdílem, že Belmondo to dokázal ustát a scénáristi jeho filmů svým umem vyvážit... Svět Blierova vnímání mi není blízký. Nedoporučuji. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen za tři měsíce. Natáčení probíhalo od února do dubna 2005. (Terva)
  • V 7. minutě, kdy Daniela (Monica Bellucci) vchází do místnosti, má na levé ruce prsten, avšak když rozsvěcí lampičku, prsten nemá. (daniel.j)

Reklama

Reklama