Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Marshall a Lily dozví šokující zprávu, všechny to donutí zhodnotit své předchozí životy. Mezitím Robin získá novou práci a Barney objeví kouzlo Vánoc... (TV Prima)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "False Positive" (Planý poplach). Marshall Eriksen a Lily Aldrinová sa domienvajú, že sa im konečne podarilo počať vytúženého potomka. Tehotenský test je pozitívny. Veľmi sa z toho tešia. Lenže po pár hodinách im doktor oznámi, že to bol planý poplach. Lily nie je tehotná. Ale i tak táto udalosť ovplyvní životy ich priateľov. ***** ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda, jako kdyby tvůrci zapomněli, že je to komedie. Ano, skončí to dobře, ale nezábavně. Kdo, by radši nechtěl vidět Robin v Orel/hlava nebo Barneyho v diamantech. Zkrátka chybí humor. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banální breky Marshalla a Lily v pozadí běžného života doplnily celistvost příběhu Planý poplach. Kontrasty mezi zodpovědným životem a bohémským životem jsou obrazem této epizody. Navíc to množství vedlejšího humoru, to za to vážně stojí! Jeden z těch výrazně lepších dílů. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani tento díl nepřinesl něco, co bych tady už neviděl, s humorem to nebylo příliš slavné, takže šlo o typickou část šesté sezóny. Dvanáctou epizodou mám za sebou polovinu této série a ke spokojenosti mám velice daleko. Tvůrci opět po celou dobu omílali dokola stejné scény a vypadá to, že to bude jejich nová šablona. A do toho pořád ty rozmnožovací kecy... / Poučení: Používej desetinné čárky. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama