Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco úplně jiného, čekal jsem trochu zase jednu teenegerskou komedii, ale dostalo se mi drama, s pár srandovníma scénama. Nemůžu říct že bych byl vyloženě zklamán, ale prostě jsem potřeboval spíše nějakou srandu. Filmu bych vytkl hodně věcí, třeba neúměrnou roztahanost, špatně natočené scény, a jiné. Třeba herci, ty sice šli, ale Chris Pine v roli slepce vypadal divně, chvíli jsem mu slepotu věřil, ale jindy vůbec, občas vypadal jako kdyby viděl a dělal ze všech blbce. Jestli do filmu jdete neudlejte tu chybu že budete čekat teen komedii. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nemá (krom pár světlejších vtipných momentů) podstatně co dát, ale vyzdvihl bych dva momenty, které výrazně zvýšily mé hodnocení. Prvním z nich je "shledání se" s rodinou a druhý je představování hrdinovy dívky jeho rodině. Tyto momenty v sobě nesou hodně emocí a něco takového bych v tomto laciném filmu rozhodně nečekal. Zbytek filmu je však celkem předvídatelný, plný klišé a řídí se dle tušeného scénáře neštastné lásky. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho být poměrně příjemná romantická komedie celý film. Bohužel část filmu se snaží autoři chudákovi slepému mladému "kapitánu Kirkovi" instalovat jakési brýle s kamerou že vypadá jako Van Damme v Univerzálním vojákovi. Nebýt téhle hlouposti a k tomu nabalených scén s implantátem v mozku, byla by z toho velice hezká romantika s velice příjemnými herci. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem nějakou typickou teenagerovskou komedii typu "Prci, prci, prcičky"... nakonec jsem však velmi ráda za to, že to tak nedopadlo. :) Teenagerovské komedii totiž nejsou zrovna mojí krevní skupinou a dívám se na ně opravdu jen v nejvyšší nouzi. Film mě velice příjemně překvapil, je to skvěle zkombinovaný příběh, trocha smíchu, nostalgie a romantiky. A Chrisovi modré oči? Nádherné jako vždy. :) O "Paulu Finchovi" ( Eddie Kaye Thomas ) ani nemluvím, pobavil mě jako vždy. :) ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který je čím dál horší a horší. Po nadějném a příjemném úvodu se totiž postupně rozpíjí, atmosféra se vytrácí, začínají se řešit jakési problémy, které jsou úplně nedůležité, humor mizí... Takže kdyby vám zhruba po půlhodině explodoval DVD přehrávač a vy jste nemohli Rande naslepo dokoukat, můžete mít pocit, že jste přišli o dobrou podívanou. Ale nebude to pravda. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama