Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

burina 

všechny recenze uživatele

Úvod je ceľkom sľubný a ani námet nie je zlý. Danny je slepý, ale aj napriek tomu túži po normálnom vzťahu. Čo sa mu ale nedarí, kedže sa stretáva len so šialenými ženskými. Jeho pokusy o randenie sú asi to najvtipnejšie na tomto filme. Ale asi tak po hodine(SPOILER: keď postúpi operáciu zraku) ide všetko dokelu a miestami som mala pocit, akoby som prepla na úplne iný film. Mohla byť z toho celkom milá romantika, takto ostal iba priemerný film, na ktorý si o mesiac ani nespomeniete. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

V celku pohodička. Věděl jsem, že nemůžu čekat zázraky a taky jsem se ničeho převratného nedočkal. Ale přišlo mi, že zde hráli samí příjemní herci, děj taky nebyl k zahození, možná bych se přikláněl i k té 4. hvězdě. Rád jsem po dlouhé době viděl Finče:). Příjemná podívaná, na nudu doporučuji. ... Souhlas s Malarkey a AngelAngie ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se film prezentuje až takto prcičkovsky, když z toho nakonec bylo skoro až romantické drama. Každopádně na jedno shlédnutí solidní romance, pěkná indka a vcelku obstojný Pine. Až na pár blbostí, kdy je těžké si představit jak může slepec od narození znát některá gesta a podobně, bych to nehanil. Na 3 hvězdičky stačí. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Celkom milá a hlavne dosť nezvyčajná Americká komédia :) Do kolónky romantický/komédia by sa patrilo možno pridať aj Sci-fi, pretože to bolo naozaj strelené. Nič iné sa od toho ani očakávať nedalo, happyend sa našťastie nekonal až v takom rozsahu že by hlavný hrdina zrazu začal vidieť :) To už by bolo o pár * menej. Tento film nebol vôbec zbytočný príjemne naladil a pohlad na hercov potešil. Už len škoda že tam nebolo toľko vážnosti potom by to mohlo dopadnúť oveľa lepšie. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nemá (krom pár světlejších vtipných momentů) podstatně co dát, ale vyzdvihl bych dva momenty, které výrazně zvýšily mé hodnocení. Prvním z nich je "shledání se" s rodinou a druhý je představování hrdinovy dívky jeho rodině. Tyto momenty v sobě nesou hodně emocí a něco takového bych v tomto laciném filmu rozhodně nečekal. Zbytek filmu je však celkem předvídatelný, plný klišé a řídí se dle tušeného scénáře neštastné lásky. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama