Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se film prezentuje až takto prcičkovsky, když z toho nakonec bylo skoro až romantické drama. Každopádně na jedno shlédnutí solidní romance, pěkná indka a vcelku obstojný Pine. Až na pár blbostí, kdy je těžké si představit jak může slepec od narození znát některá gesta a podobně, bych to nehanil. Na 3 hvězdičky stačí. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Úvod je ceľkom sľubný a ani námet nie je zlý. Danny je slepý, ale aj napriek tomu túži po normálnom vzťahu. Čo sa mu ale nedarí, kedže sa stretáva len so šialenými ženskými. Jeho pokusy o randenie sú asi to najvtipnejšie na tomto filme. Ale asi tak po hodine(SPOILER: keď postúpi operáciu zraku) ide všetko dokelu a miestami som mala pocit, akoby som prepla na úplne iný film. Mohla byť z toho celkom milá romantika, takto ostal iba priemerný film, na ktorý si o mesiac ani nespomeniete. ()

Reklama

kolik27 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý pohled na svět člověka, jenž je indisponován svý postižením a to zrakovým. Je úplně slepý, ale svítá mu naděje na byť jen malinkou šanci prvně vidět i když ne pestře jako většina lidí. Za pomocí ojedinělé operace, která je spíše pokusnou než ověřenou a ani sám doktor neví přesný výsledek zdařeného zákroku natož nezdařeného. Musim uznat že působí sebevědomě, odhodlaně a statečně a s holkama to nemá lehké pač "ženský" no :) Operace se samozřejmě zdaří a indská dívka, do které se v průběhu zamiloval a ona do něj, i když jí rodiče manžela předurčili jiného, jak už to v hinduismu bývá zvykem, tak láska zvítězila a Dany si vzal Lisu. Zrak mu operace přinesla jen dočasně, ale charakter jako on se s tim smířil. A žili šťastně až do smrti. ()

Grondal 

všechny recenze uživatele

Ťažko komentovať film, z ktorého je ťažko si zapamätať hocičo viac ako to, že hlavnú postavu hral kapitán Kirk z nového Star Treku. Veľmi tuctová zápletka sa tu spája s, z môjho hľadiska, žiadnym herectvom v podaní všetkého čo sa tu hýbe. Tomuto filmu chýba duša, ktorú film s touto témou potrebuje ako soľ. Nechytilo ma to, ale zas musím uznať, že to ako je film natočený asi nikoho neurazí, a na zabitie času poslúži... celkom bezbolestne. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

To si takhle v sobotu po O pustíme s přítelkyní telku a nepřepínáme. Koukáme na Rande naslepo a bavilo nás to tak, že i když jsme museli v půlce odejít, tak jsme si druhou půlku nahráli a dokoukali ji večer. Nebylo to nic světoborného, ale na takový ten sobotní relax to stačilo. Kliše romantika se slepcem, kterého by všechny ženy sežraly, kdyby viděl... no příběhem to zrovna nezaujme, ale jsou tam vtipné gegy a občas i nějaká ta myšlenka k zamyšlení. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama