Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidé stvořili svého zabijáka. Když se na neobydleném ostrově v Pacifiku zhroutí přísně tajný program na vývoj vojenských robotů, je vyslán tým vojenského námořnictva, aby je našel a „zastavil". Není to však tak jednoduché! Jakékoliv narušení svého teritoria berou jako útok a brání se. Jsou naprogramováni, aby měli své území pod kontrolou, a to i za cenu smrti... (Intersonic)

(více)

Recenze (122)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Možná když bych den předtím neviděl Invazi světů, tak bych s hodnocením nešel tak "vysoko", ale takhle... Příběh primitivní, efekty laciný, dialogy stupidní, ale sem tam se nějaká ta perla našla ("Uvidíme jestli se nám postaví, a když jo, musíte zasáhnout... :-) ). Ale ty pistole, ty mě teda pořádně sr*li! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jednu hvězdičku, protože na televizní poměry to nemá až tak zlé triky a míra imbecility je přímo intergalaktická, jenže stroje a podobná havěť se digitálně tvoří podstatně lépe, než živé organismy a být intergalakticky debilní už dnes není originální. Zkrátka jde zase o standartní průjem se standartní úrovní nelogična a debility. A já to udělám, podobné filmy sice nestojí za víc jak pár (sprostých) slov, ale Povstání strojů je natolik hezkou sbírkou přešlapů, že menší prohlídka hrůz preventivně neuškodí. 1) Voják řekne doktorce, že odláká pozornost robota, aby jí pomohl prchnout. Proč se potom voják před robota jen tupě postaví a nesmyslně na něj střílí, zatímco doktorka situaci místo útěku stejně tupě přihlíží? 2) Roboti, kteří jsou smrtelně nebezpeční, inteligentní, schopní učit se, vybaveni nejlepšími zbraněmi a navíc viditelně poruchoví, se můžou v letadle sami aktivovat jen proto, že se bedny s nimi při bouři párkrát posunuly. 3) Robot, stvořený pro zabíjení, navíc schopný při své velikosti opravovat i jemné součásti helikoptéry a provádět jakési operace mozku u lidí, netrefí z několika metrů STOJÍCÍHO muže. 4) Jak roboti přepravili ten kravský kus trupu letadla, když na konci má jeden z nich problémy s na něj spadlým vysílačem? 5) Proč laserová puška, jediná schopná roboty zastavit, nefungovala? 6) Proč dva roboty, údajně nezničitelné konvenčními zbraněmi a schopnými zabít tisíce lidí, má lovit komando několika vojáků s konvenčními zbraněmi a jedinou na roboty platnou laserovou puškou? 7) Proč roboti tolik otálejí se zabitím některých vojáků, ačkoliv se jim neustále pletou pod nohy? 8) Proč vlastně opravujou roboti tu helikoptéru, když zcela evidentně nemůže unést ani jednoho z nich? 0/10 ()

Reklama

pospech11 odpad!

všechny recenze uživatele

toho co dělal triky bych zastřelil, toho co zvuk taky. Začátek trochu nabudil, ale co přišlo pak bylo jedno vélké HNĚDÉ. Myslím, že je mnoho, mnoho, mnoho lepších filmů. Jo a zapoměl sem dodat proč bych nezastřelil producenta a režiséra - ti se zastřelili samy jen co film uvedli na DVD a zjistili, že to nikdo nechtěl. ()

F.man odpad!

všechny recenze uživatele

Na béčka, céčka či podobné hovínka se nedívám protože není čas ztrácet čas. Ale tohle jsem prostě dokoukat musel. Viděl jsem totiź první předtitulkovou scénu a tak skvěle jsem se už dlouho nezasmál. Představte si herecké výkony na bodu mrazu, scénař napsaný na záchodě při dělaní velké potřeby a hlavně otřesnou animaci (na které ten film má stát) a nedostanete ani trochu toho vtipu co Povstání strojů nabízí. Doporučuju! ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupý snímek se stupidním dějem, primitivními efekty a spoustou hluchých míst. Prostě béčková slátanina na entou. Snímek si nezasluhuje zvláštní pozornosti, a pokud jej divák sleduje, ztratí jen hodinu a půl času. Hluboce podprůměrné divadélko. Odpad. Nova2706098600/8948 Hm, já mám ve své DB jako režii uvedeno Jay Andrews.???????????? ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film je natočen na motivy knihy "Shockwave", kterou napsal Bill Monroe. (Terva)
  • V tejto snímke si zahralo viacero hercov, ktorí sa objavili vo vesmírnych sci-fi filmoch: Star Trek (Lisa LoCicero, George Takei, Robert Picardo, Joe Lando, Michael Dorn, Bill Mummy), Babylon 5 (Bill Mummy, Joshua Cox) a Battlestar Galactica (Roark Critchlow). (AxelWers)
  • Veliteľ komanda sa na adresu helikoptéry vyjadruje, že je to Huey, čo je prezývka pre jednorotorový stroj UH-1, na scéne sa však zjaví dvojrotorový CH-47 Chinook. (beso74)

Reklama

Reklama