Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (395)

Eddard 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, při které nejspíš nebudete litovat, že jste jí dali šanci. Má všechno - slušné až výborné gagy, zajímavý námět, slušné herecké výkony (mluvím i o menších rolích - Mattův nejlepší kámoš Howlland například je perfektním vystižením typu "perverzní, šovinistický kámoš"). Nejde samozřejmě o nic převratného, ale rozhodně by vás tahle říčka neměla zklamat... Někde naspod přece jenom tušíte Reitmana a jeho Krotitele duchů. Poctivý průměr, který se otírá o hranice výborné zábavy. 60% ()

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přišel natolik stupidní, že jsem v jeho průběhu litovala máminých peněz, za který jsme šly do kina. Scénář absolutně bez nápadu a ženská obdoba supermana (kterého jsem bohudík nedokoukala) je maximálně trapná. Nic nemůže ani poměrně slušné herecké obsazení. Z tohodle Uma s Lukem nic víc vykřesat nemohli. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film Reitmana? Ale jděte. Já se bavil královsky, hudba byla tak neskonale parádní že jsem si obstaral i soundtrack, režie byla v pohodě, efekty pohodové. A navíc Faris je roztomilá a praštěná. Humor mi přišel takovej sice jednoduší ale o to víc jsem se zasmál. Nemám moc výtek, a v budoucnu si film dám znova. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ľahká, nenáročná a pohodová komédia obsahujúca pár slušných vtipov a keďže režíruje môj krajan Reitman, slávny to režisér legendárnych Krotiteľov duchov aj výborné triky. Luke Wilson je sympaťák, no Umu by som radšej videl v tom sexy oblečení z Kill Bill, pretože tie okuliare a parochňa, no neviem... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatraceně, když vidím, tu záplavu dvoj a troj hvězd, skoro se za své hodnocení stydím, ale co. Bavil jsem se a mám slabost pro Umu a Annu. Pár originálních nápadů (žralok 4ever :-)) a hned z toho máme (teda, soudě podle hodnocení ostatních jen mám) příjemnou komedii. Pro sobotní večer jako dělanou. A teď do fronty a hop hop na mě těma šutrama… :-) ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama